reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Asiu nie chcę się nakręcać aż tak.... poza tym nie dam rady dzisiaj się wyrwać. Trudno na spokojnie poczekam jeszcze ze 2 dni i pewnie faktycznie na betę polecę :)

Aschlee a jak Twój bladzioch?? czekasz wytrwale do środy czy złamałaś się jednak wcześniej??
Blair a jak u Ciebie??? @ sie rozkręciła?

reklama
Witajcie dziewczyny.

No i chyba sie doczekałam tych mdłości. Na szczęście nie męczą mnie tak bardzo, tylko tak mnie przymula z rana blee... zaczęłam 8tydz.

Rurka jak jest cien to powtorz jutro napewno sciemnieje. Ja tak miałam. Kciuki &&&

Asiu śliczny ten test. Jejuu jaki wyraźny. Chyba sobie też zatestuje zeby zobaczyć takie cudo.
Miłego odpoczynku w lozeczku.

Dominika u ciebie napewno bylo za wczesnie wiec zapomnij o tym tescie i powtorz w przyszłym tyg.

Ale naprodukowalyscie postow. Ide troche nadrobic.

Watpliwosci jest Inofolic i Inofem ale to ten sam skład. Wiec może być.

Ostatnia edycja:
Witajcie...ja czekam dalej @ brak ale jakos tak nie wiem czemu negatywnie nastawiona jestem...Nie wiem czemu...moze po prostu zas sie spozni...Sciskam Was wsyzstkie i zycze milego dnia

Hej kochane - nie wiem czemu taka czcionka :(

Asia - ja myślałam że ty dziś do gina idziesz.

Mississ - ja głównie z telefonu piszę.

Rurka- cień cienia zależą od testu. Mnie w pepino tak pokazywało :( jeśli na drugi dzień sciemnieje to jest ciąża inaczej będzie w błąd wprowadzał.

Dominika- kciuki za kolejny tescik

A ja w środę na połówkowe. Po raz pierwszy ma iść emek i mloda. Ciekawa jestem ich wrażeń :)

Iwo na poczatku chcialam isc dzis bo sie zapalilam ze do swojego gina, ale doszlam do wniosku ze skoro nic sie nie dzieje to poczekam bo niestety mam wrazenie ze jazda samochodem mi nie sluzy. Poczekam jeszcze kilka dni w lozku. W czwartek jade krew oddac na badanie.

reklama
Anula88 ja bralam jeszcze po tescie bo zostało mi troche saszetek. Tylko bralam już wtedy po 1 saszetce.
A ktos tu kiedys pisal ze gin zalecił brac tez po na lepsze zagniezdzenie.

Do góry