reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Cześć dziewczynki,
Powróciłam z wyjazdu służbowego było super, ekstra, niesamowicie :-), aż żal bylo wracać... w końcu nie myślałam o zajściu w ciąże i od razu lżej a i wiele cennych rad od koleżanek uzyskałam w tej kwesti.
od jutra zaczynam tygodniowy urlop hurrrrraaaa a w zasadzie to już od środy zaczęłam:-D. Plan na tydzień urlopu mam bardzo napięty, ciekawe ile z tego uda mi się zrealizować;-). dziś cały dzień przespaliśmy z M regenerowaliśmy siły:-)
Motylku dziękuje za pamięć ;* wracaj do zdrowia kochana !!!!
AsiaSZW &&&&&&&&& żeby wszystko było dobrze !!!!

reklama
Witam.

Ja juz prawie gotowa do pracy ale kiepska noc bo budzilam sie co chwila i myslalam ze zaspalam;/ glupie uczucie wrrrr

Mississ kochana ja tez jak chodze do pracy masz problem z aktywnoscia...wiec zawsze czytam jak jade do lub z pracy;-) i jestem na bierzaco hehe

Lalko missis miala na mysli ze juz 3 raz bierze Clo czyli na kazda cisze brala i sie udawalo:-) jak sie myle to mnie poprawcie

Dominika no jestem ciekaws czy zatestujesz;-)

Zrobiłam test i jedna wielka krecha;/
Miałam nadzieję, że skoro w pierwszej ciąży szybko wyszedł test i Tobie Asiu tez, to może i znowu mnie? Smutno trochę Mimo, że dziś jest dopiero 23dc, a testowac powinnam dopiero za tydzień we wtorek..Zastanawiam się czy to aby na pewno za wcześnie (8 dni do testowania) czy może nici z tego cyklu..
Tylko co z tymi jajnikami moimi? Teraz, zatestuje zgodnie z instrukcją i tym co większość osób mówi, czyli w dniu spodziewanej @.
Mam nadzieję, że to będzie 1 i ostatni cykl i ze coś z tego wyjdzie, ale już się tak nie nastawia. Jak to mowia: " nadzieja matka glupich" ja mogę dodać, że każda matka kocha swoje dzieci ;) , 1 lipca się okaze;)
Misilis, będę 3mac za Ciebie kciuki:) juz mnie nic nie podkusi żeby wyrywać się przed szeregi z testowaniem:D
MIŁEGO DNIA.

Lalka
Tak jak julia napisala 3 clo i 3 ciaze :-) za pierwszym razem :-)

Dominika
Mi taki straszny bladzioch po czasie dodam wyszedl 10 dpo owu wiec 4 dni przed @. Ja tez mam juz ochote test robic ale wiem ze to bez sensu jest dlatego w czwartek bede miala 10 dpo i zamierzam pierwszego sikanca zrobic. Chyba ze wytrwam do piatku lub soboty ale watpie :p napewno kupie 3 testy i zrobie w czwartek piatek i sobote hahaha ;-) dlatego zachecam do weekendowego testowania razem ze mna ;-)

Julia
Ta aplikacja jest genialna! A ja sie palowalam z internetem i typowa str co bylo tak wnerwiajace ze dalam sobie mega spokoj. Ale teraz bede mogla bez wkurzania w pociagu jechac i zagladac do was. Choc zawsze spie godzine w nim to teraz przynajmniej cos ciekawego przed snem poczytam :-)

Jak mi sie do pracy nie chce jechac. Ciekawe czy regionalny do nas przyjedzie. Ostatnio wysylal nam ciagle smsy ze mamy sie tlumaczyc czemu tylko tyle planu zrobilismy i co zamierzamy z tym zrobic. A mamy dosc specyficzny salon. Ehh wkurza mnie ta presja. I zaluje ze jak Jasko moj byl chory na poczatku czerwca to przenioslam sobie urlop zeby krzywo nie patrzyli i teraz zaluje bo bylabym tydzien na urlopie. Ehh glupia jestem a i tak nic z tego nie mam. Znow mnie pachwiny bola to jest dobry znak ;-) ogromnie wierze ze sie uda. Tempka tez spoko bo wzrosla do 36'7 po wczorajszym spadku wiec mocno prosze o &&&&& jak tylko sie uda to od sierpnia na l4 ciazowe i niech mnie pocaluja ;-)

Hej dziewuszki.

Dominika na po czasie nawet takiego minibladzioszka nie bylo??

Misss to trzymam kciuki. Ja tez kozystam z aplikacji w telefonie i bardzo ja sobie chwale ;-)

U mnie bez zmian ...

Dzieki Asiu za kciuki i Tobie Dominiko tez dziekuje i tez &&& dla Ciebie.

Asia a Ciebie wypuszcza do domku niedlugo prawda? &&&& za wasz szybki powrot do domku. No ta aplikacja jest genialna i nawet powiadomienia przychodza jak ktos napisal. Sie podjaralam :p

Misss ja jestem w domu caly czas. On mnie w sobote zbadal zrobil usg i odeslal do domu, kazal lezec i powiedzial ze mam przyjechac jak bedzie zywa krew. Nie ma krwi wiec leze dalej. Jak cos bedzie gorzej to pojade w srode do mojego gina a jak bez zmian to w poniedzialek mam wizyte.

reklama
To ja cos zle przeczytalam. Przepraszam Cie. To dobrze ze w domu jestes zawsze to lepiej czlowiek sie czuje u siebie niz w obcym sterylnym miejscu.bbrr :-) ja pamietam ze mialam w kazdej ciazy na poczatku plamienia ale to bylo spowodowane krwiakami jakie mi sie robily w macicy. Ty tez masz z tym problem?

Do góry