reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dominika 25 testowalam. Nie gadaj tylko testuj. Ja to nikomu nie powiedzialam ze testuje bo zrobijam to dla jaj ;-)

Goska no ja mam 2 bladziochy dzien po dniu robione i dopiero dzisiejszy hehe.

Lalka Clo to na wspomaganie ovu zdaje sie. Nasza Anulka na Clo zaszla :-D

reklama
Ulenka, jajniki mi dokuczaja, wczoraj wymiotowalam, ale to za wcześnie i nie doszukuje się objawów bo przyczyn może być wiele.W 1 ciąży sporo dni przed spodziewana @ testowalam i wynik wyszedł pozytywny, miałam czuly węch teraz niby tez . wczoraj z ciekawości przeglądałam dokumentację ciazy i tam był odnotowany 4tydzien.Ale nie mam grubych żył na piersiach tak jak wtedy. Tj pisałam, ovu chyba byław 16dc tak wnioskuje po objawach.
Lalka, nic mi o tym nie wiadomo, wiec nie pomogę.

Chyba spróbuję jutro z tym testem, Asia będąc w ciąży, znalazłam okreslenie dla dużych i sterczących skutków. .:p
"Sutki jak wentyl od 'stara' ":D

dominika zatestuj jutro,zobaczymy,najwyzej za pare dni powtorzysz. Ja tez nie mialam zyl ,ale strasznie mnie bolaly juz na 4dzien po ovu i juz bylam bardzo zmeczona i rozdrazniona,a w 26dc mialam plamienia implantacyjne. Sprobuj kochana.

Dominika padlammmmm :-) hehehe
Mysle ze cos w tym jest jeszcze do Stara im brakuje ale umowmy sie ze jak od Transita :-D

Ula mnie tylko cycki bolaly, a odkad bralam dostinex nigdy mnie nie bolaly wiec stwierdzulam ze to moze byc jakis znak

Goska super ze urlopujecie :-)

reklama
Lalka ja bralam clo a ten drugi moze cos w stylu femary? Femare bede teraz brala podobno daje lepsze efekty. Tylko drozsza bo1 tabletka okolo 10 zl . Biorac leki na stymulacje trzeba miec monitoring cyklu

Do góry