reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Lalka wiesz co na Clo udalo mi sie zajsc w dwie ciaze w pierwszym cyklu brania...
Niestety za pierwszym razam mialam za duza dawke zlecona i za duzo pecherzykow sie utworzylo,popeklalo i plyn w jamie brzusznej pojawil,stan troszke niebezpieczny i wtedy ciaza brana byla pod uwage ze moze pozamaciczna bo gdzies z boku byla,ale jak plyn sie wchlonal ciaza wrocila na swoje miejce..a bralam wtedy po 1 tabletce,tylko niepamietam jak dlugo bo to 5 lat temu ..
A teraz mialam zalecanr polwke tabletki od 2dc do 5dc wlacznie i w pierwszym cyklu na Clo ciaza i na szczescia prawidlowa dawka byla;-)
Inseminacji nie mialam,ale przypuszczam ze schemat podobny bedzie ze tez pare dni Clo bedziesz brac zeby jajeczka ladniejsze byly;-)

Dominika wrzuc mi tytuly na PW bo ja juz w lozku leze bo jutro o 4 pobudka a zanim wroce z pracy zginie w postach ...

reklama
Julia, wysłałam Ci PW z tytułami książek.
Zmykam się połozyć, mój synuś śpi od jakiś 30 minut, a mnie jajnik zaczął" mędzić"..
Asia, Ula - postaram się jutro zatestować, no chyba że zdrowy rozsądek weźmie górą- to wtedy się wstrzymam ;)
Dobrej nocki, a Tobie Asik i wszystkim "zafasolkowanym" życzę bezpiecznej nocki ;)

hey dziewczyny ja na szybko . ten infolic nazywa sie inofem ?? czy jakos inaczej i czy jesli nie to ten inofem tez moze byc ?? bo w niemczech na ebayu tylko takie cos znalazlam i to wlasnie z polski idzie ..

reklama
Sie rozpisaly kobitki no :-)

Asia
Piekny tescior jak z okladki :-) mowisz o sterczacych sutkach? Czyli moze u mnie jest nadzieja bo tez takie mam i cieple bardzo sa i wrazliwe oczywiscie tak jak w poprzednich ciazach :-)

Lalka
Ja clo juz 3 raz biore i kocham ten lek :-) tylko ulotka jest odstraszajaca :-)

Dominika
Poczekaj na mnie z testowaniem do czwartku albo chociaz jeszcze raz ze mna zatestuj co bym sama nie byla :p

W ogole pachwiny mnie zaczynaja bolec. Dzisiaj tempka maly spadek... czyzby implantacja?:p i na wieczor bol pachwin? Jak kiedys... albo mi juz na mozg padam i sama sobie objawy moje ciazowe wywoluje psychika ;-)
A i mialam sie pochwalic. Zainstalowalam na komorze bb:-) super dziala i wtedy bede miala was i podczas 1' 5 h jazdy pociagiem :-D

Do góry