reklama
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
rurka az mi zmrozilo krew w zylach...tak mi przykro.
dominika testuj moze wyjdzie juz prawidlowy wynik. Mi wynik wyszedl w 27dc a ovu mialam w 16dc ,ale ja mialam objawy juz w sumie 4dni po ovu i nikt mi nie chcial wierzyc hihi a ja to poprostu czulam. a Ty cos czujesz?
goska a Ty jak sie czujesz?
dominika testuj moze wyjdzie juz prawidlowy wynik. Mi wynik wyszedl w 27dc a ovu mialam w 16dc ,ale ja mialam objawy juz w sumie 4dni po ovu i nikt mi nie chcial wierzyc hihi a ja to poprostu czulam. a Ty cos czujesz?
goska a Ty jak sie czujesz?
papryczka_
Fanka BB :)
Podpuszczasz
Asia 10czy25 testowalas? Myślę, że negatywny test wyjdzie i to mi podetnie skrzydla
Co do książek, ostatnio powróciłam do książek o wampirach , polecam serię "Jak poslubic Wampira milionera", z lekka doza humoru i erotyki,książek jest około 10, nawet dobrze się czyta
Asia 10czy25 testowalas? Myślę, że negatywny test wyjdzie i to mi podetnie skrzydla
Co do książek, ostatnio powróciłam do książek o wampirach , polecam serię "Jak poslubic Wampira milionera", z lekka doza humoru i erotyki,książek jest około 10, nawet dobrze się czyta
Ula to super ze samopoczucie lepsze i rzyganie przeszło, teraz masz te najfajniejsze tygodnie no i małe się nie długo ujawni i zacznie ruszać ;-) u mnie bez zmian więc dobrze, brzuch rośnie trochę, cycki tez małe się już fajnie rusza ale dalej nie wiem kto to, pracuje, a aktualnie jestem na wakacjach i mam czas na wszystko (3 książki w tydz. przeczytałam, trochę się opaliłam... żyć nie umierać)
reklama
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
julia zniklam bo bardzo zle sie czulam. przez 2 mies mialam wymioty,mdlosci i w ogole zle samopoczucie,meczylo mnie siedzenie przed kompem nawet. Dopiero od jakiegos tyg moze dwoch jestem znow wsrod zywych. Mam nadzieje ,ze juz mi na dobre minelo to zle samopoczucie.