reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dominika mi pierwszy test wyszedl 22dc :-D ovu mialam chyba 13dc wiec co ci szkodzi zatestuj ;-)

Rurka dopiero doczytalam. Strasznie mi przykro. Nawet nie umiem sobie wyobrazic co musialas czuc :*

reklama
rurka az mi zmrozilo krew w zylach...tak mi przykro.

dominika testuj moze wyjdzie juz prawidlowy wynik. Mi wynik wyszedl w 27dc a ovu mialam w 16dc ,ale ja mialam objawy juz w sumie 4dni po ovu i nikt mi nie chcial wierzyc hihi a ja to poprostu czulam. a Ty cos czujesz?

goska a Ty jak sie czujesz?

Podpuszczasz:p
Asia 10czy25 testowalas? Myślę, że negatywny test wyjdzie i to mi podetnie skrzydla:(
Co do książek, ostatnio powróciłam do książek o wampirach:p , polecam serię "Jak poslubic Wampira milionera", z lekka doza humoru i erotyki,książek jest około 10, nawet dobrze się czyta;)

Dominika zatestuj jutro co ci szkodzi?:-) a noz wyjdzie:-)

Asiu piekny tescik;-)

Rurko przytulam:**

Ulenka faktycznie zniklas nam na chwile ,czas zlecial heh super ze u ciebie dobrze:-)

Lalka ja ten drugi bralam...a co bys chciala wiedziec?

Dominika ja lubie wampiry:-) juz od kogos slyszalam ze fajna ksiazka chybasie skusze jak wroce do domu na stale;-)

Ula to super ze samopoczucie lepsze i rzyganie przeszło, teraz masz te najfajniejsze tygodnie no i małe się nie długo ujawni i zacznie ruszać ;-) u mnie bez zmian więc dobrze, brzuch rośnie trochę, cycki tez małe się już fajnie rusza ale dalej nie wiem kto to, pracuje, a aktualnie jestem na wakacjach i mam czas na wszystko (3 książki w tydz. przeczytałam, trochę się opaliłam... żyć nie umierać)

reklama
julia zniklam bo bardzo zle sie czulam. przez 2 mies mialam wymioty,mdlosci i w ogole zle samopoczucie,meczylo mnie siedzenie przed kompem nawet. Dopiero od jakiegos tyg moze dwoch jestem znow wsrod zywych. Mam nadzieje ,ze juz mi na dobre minelo to zle samopoczucie.

Do góry