reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Mój synek jest zdrowy, brałam w ciąży 1 tabletkę kwasu foliowego.Biore teraz 2, gdyż przeczytałam gdzieś, że większe kobietki powinny brać 2 tabletki kwasu foliowego.NAJLEPIEJ POROZMAWIAJ ZE SWOIM GINEM.Zaleca sie matkom, ktore urodzily dzieci z wadami cewy nerwowej lykac zwiekszona dawke, ale wtedy decyduje lekarz o tym.Ogolnie kobiety w wieku rozrodczym powinny brać kwas foliowy.

reklama
Gabis
Oj to mnie martwiłam :sorry2: Giń nie widział na jednym jajniki w ogóle pęcherzyków a na drugim było kilka ale mówił ze za małe. Pózniej jak zeszlamz fotela i pytałam o endometrium to sie zawahał wiem ze go nie sprawdził jak zobaczył jajniki. Ja dość często ostatnio do niego chodziłam i wiem a przynajmniej miałam takie poczucie ze mni przyjmuje od niechcenia... Dlatego podwójnie bym chciała zeby ten cykl był owocny zeby utrzeć mu nosa:sorry2:. No i brałam clo bo tak to ja w ogóle nie owuluje... Niestety. Dzięki za kciuki, mam nadzieje ze jednak znow za pierwszym razem sie uda . A jeśli nie, znow będziemy próbować. Ciekawe tylko jak długo jeszcze w pracy wytrzymam. To czekanie do testu jest okropne bbrrr a Ty jak sie czujesz? W którym Ty jesteś tc bo nie widzę suwaczka :-)

cześć dziewczyny:-)
Troszkę mnie nie było....ale to nie znaczy ,że o Was nie myślę.
U mnie ok ,od jakiegos tyg czuje sie w miare dobrze,mdlosci i zyganko mineło ,zostalo tylko poczucie sennosci i ciaglego zmeczenia. Ale oczywiscie nie narzekam:-)

Jołasia widze ,ze za tydz wybierasz sie do Poznania,moze skontaktujemy sie jakos...a do jakiego szpitala jedziesz???
przesylam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Was wszystkie kochane,oby i Wam sie szybciutko udalo:tak:

Ula - dziś patryzłam na listę i chyba cie mslami sciągnęłam. Kurcze u Ciebie już 13 tyg :szok: ! Uścicki

Mississ - helloł!!! Tym razem na dłużej zajrzysz? Trzymam kciuki by udało sie jak najszyciej.

IWo
niestety nie obiecuje:sorry2: Teraz 3 dni praca do 21 a w czwartek pewnie zajrze. Mam nadzieje ze juz sie pochwale i za miesiąc na l4 po urlopie i będę juz codziennie. Ale tylko muszę miec wolnego trochę jak dziś

misiaMonisia u mojej córeczki w 22 tc wykryto śmiertelną wadę mózgu... nie wiadomo czym była spowodowana ale jedną z opcji jest zbyt mała ilość kwasu foliowego... prawda jest taka, że nawet lekarze nie wiedzą dlaczega tak się stało... ale ja wolę dmuchać na zimne i brać podwójną dawkę....

Dziewczyny ja z tych nudow juz nie wiem co robic. W tv nic nie ma, od ksiazek glowa mnie juz boli grrrr...
Szym mi kupil tescik ciazowy bo tamte to takie bladzioszki wyszly ze juz prawie nic nie widac to sobie zrobilam. Zobaczcie jaki fajny ;-)

Tak na poprawe humoru bo nastroj troche slaby.

Załączniki

• 1403454200499.jpg
    1403454200499.jpg
    7,4 KB · Wyświetleń: 69
Ostatnia edycja:
Asiu gratulacje:-) Jak super! Wszystkiego dobrego Ci -Wam-życzę kochana:tak:
Iwo chyba faktycznie istnieje cos takiego jak sciagniecie myslami:tak: a co do tc to faktycznie czas leci bardzo szybko...i brzuszek juz nawet mam hihi:-D

reklama
A mnie mąż namawia żebym jutro zatestowala zamówił mi 2 testy w internetowej aptece.Mam w domu 2 pink-testy o czułości 25ml/U, a to będzie23 dc z 30.Sporo za wcześnie i jeśli nawet się udało (oby:p) to jeszcze nie wykaże, bo za wcześnie i test nie jest bardzo czuły.. wydaje mi się ze ovu miałam w 16dc.

Do góry