reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

No jak dobrze mi sie wydaje to 2 dziewczyny maja testowac w przyszlym tygodniu;-)
Powiem ci ze ja biorac ten Clo nie czulam zadnycj dodatkowych sygnalow ze moze ciaza, w kazdej ciazy bylam w szoku ze sie udalo hehe wiec pewnie na kazdego inaczej dziala hihi

reklama
Asia
&&&&& bedzie dobrze!! Musi być

Julia
a ja właśnie na odwrót. Tylko pytanie czy to cło czy poprostu ciąża. Napewno tak jak mówisz na każda inaczej ten lek działa.
Jeżeli ktoś by jeszcze testował w sb to ja sie wstrzymam do sb i poczekam :-)

Hej
Ja tak na szybko bo jesteśmy jeszcze u Rodziców.
@ sie rozkręca dzis jest wiecej i czerwono, wiec startuje z nowym cyklem.

Buziaki i miłej niedzieli

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Witam sie ,nie mam za bardzo jak pisac bo nie zawsze jest tu zasieg internetu, no leze dalej w szpitalu jutro mialam wyjsc ale chyba nie wyjde bo mam rudawe plamienia tak kilka razy dziennie jednorazowo a potem czysto i pewnie beda mnie trzymac do puki calkiem przestane plamic, do tego przeziebiona jestem i biore antybiotyk wiec czuje sie w miare. Asia ja sie dziwie ze cie w szpitalu nie zostawili bo u nas najpierw sie przyjmujesz na oddzial a potem cie badajs i chocby bylo ok to musisz zostac na kilka dni na obserwacje.

Asiu ja mocno zaciskam kciuki && i nie puszcze dopuki nie bedzie dobrze :* moja ty kochana

KasikP,Anula co u was??

pozdrawiam was wszystkue goraco :*

Blair szkoda no... ale nastepny cykl Twoj &&&

MisiaMonisia witaj.

Mississ a czemu gin powiedzial ze nici z tego cyklu? Ja mialam kiedys tak ze byl i sluz i pozytywny test owu a owu nie bylo-potwierdzone na usg. Trzymam kciuki za ciebie.

Asia nawet nie umiem sobie wyobrazić co czujesz. Ale wierze ze wszystko bedzie dobrze. Wielkie kciuki trzymam razem z moją fasolka.

Kasik za twoj cykl &&&& i hsg &&&

reklama
MisiaMonisia wiesz co normalnie zalecana jest normalna dawka,ale duzo slyszalam ze jesli kobieta miala tez problemy w ciazy z wadami dziecka niektorzy lekarza pozniej zalecaja podwojna dawke. Wiec uwazam ze spokojnie mozesz brac normalna dawke▪

Do góry