reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

julia ja biorę podwójną dawkę foliku... kwasu foliowego nie przedawkujesz ale nie jest niezbędna podwojona dawka... ja trochę z przewrażliwienia ;)

reklama
Witam.
Rurka, ja też zaczęłam brać 2 kwasy foliowe dziennie, do tego Magnez z Wit.B6.
Missilis, a kiedy masz termin spodziewanej @? Testujesz wcześniej?
Miłego dnia.

Witam

Asiu jak sie dzis czujesz?

Rurka no wlasnie kiedys czytalam ze z racji sytuavji lekarze zalecaja podwojna dawke...

Blair jak tam? Gril sie udal?

Miss pojawilas sie:-)
Trzymam kciuki za pozytywa;-)
Ja z Clo w 2 ciaze zaszlam w pierwszym cyklu

Missilis, - powiem tylko tyle. Pamiętaj że clo może troszkę wpłynąć na poziom twoich hormonów i mogą być objawy troszkę podobne do ciążowych.

Asiu' ' - gzie jesteś?
Motylku, - co tam u Ciebie?

U nas w pracy lubią bardzk gadać? Jak już któraś zajdzie w ciążę to gadania co nie miara. Nie wspominając o tym, że wielokrotnie nie jest to prawdą. O tej ostatniej znajomej też oczywiście gadają a to mnie bardzo mierzi. Już domyślam się jakie będzie gadanie jak ja zaciążę. Ploty, ploty, ploty.

Tak ogólnie to u mnie chyba się @ rozkręca. Choć brzuch już nie boli.

Miłej niedzieli.

Hej
Clo jak clo ale progesteron jak dupek lub luteina bardzo wzmagaja objawy ciazowe.
Ja w tym cyklu zaczynam z femara , moze efekt bedzie lepszy niz clo. A jak nie bedzie dzidzi menupur moze.
Poki co piatek hsg.;)

Hej dziewczyny.

Zyje zyje, ale czuje sie fatalnie. Wczoraj nie moglam zasnac bo od tego lezenia bolaly mnie tak plecy ze myslalam ze zwariuje. W koncu zasnelam grubo po polnocy ale pamietam ze tluklam sie w tym wyze jak popazona. Brzuch mnie boli , plamie nadal :( boje sie i caly czas jestem w strachu. Jutro ide do gina na kontrole po tym szpitalu bedzie 5t0d .

Szym mi ksiazek wczoraj nakupowal, Prezes zupe ugotowal ;-) zobaczymy co dzis dzien przyniesie.

Aschlee no wez zatestuj no.

Jolasia i Misss &&&

Kasikz a. Ty juz dostalas @

Buziaki. Dziekuje za troske

Ja z ewentualnym testem poczekam do 29 dc. Dziś wypada 27 dc. Jak @ sie nie rozkręci bedzie trzeba sprawdzić. Ogólnie nie nastawiam się. Wiele dziewczyn pisało że brzuch je ciągną a u mnie poza wielkimi piersiami chyba nic nie ma. Brzuch, prawie nic, a właściwie nic, pęcherz tylko czasami w ciągu dnia zachowuje się jakby był cały przepelniony a tam prawie nic. Zaparcie mega, ale czuje coś że przechodzi więc pewno sie @ zbliża. Tylko pod prawą piersią mnie boli tak jakby mięsien lub żebro.
Kasik, - nie wiem czy odrazu bym poszla na zwolnienie. Jakbym się czuła tak jak teraz to bym sobie dala'na razie spokój. A jak bym się dowiedziała ze mam dżwigać to odrazu bym zasymólowała że coś się stało albo że się zle poczóla i na następny dzień l4.

reklama
Ja wlasnie Julia :-) tez w pierwszym cyklu z clo zaszlam :-) z reszta to nie jest moj pierwszy raz z clo wiec znam go i wiem jak na niego reaguje. Fakt ze jak bede czula ciagniecia w brzuchu i pachwinach i bede zmeczona i zaczne wstawac w nocy na si to bede juz pewna ;-) narazie tylko piersi wiec zobaczymy jak bedzie.

Hmmm testowac bede w czwartek- sobote . Nie wiem jeszce ale napewno do poniedzialku nie wytrzymam :p

Fajnie by bylo jakby ktos sie jeszcze znalazl na zbiorowe testowanie :-)

Do góry