reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Hey ....

Gabis ciedze sie ze wszyscy szczęśliwi ;-)

DZIEWCZYNKI PRZEZ CALY CYKL BRALYSCIE INOFOLIK ? CZY TYLKO DO OVU?

Jula jak samopoczucie?

Jolasia ciacha wyglądają super ;-)

Aschlee zapodaj nam juz II kreseczki ;-)

Asiu odpoczywaj kochana ....

reklama
Anula88 co infolica nirpomoge niebralam...
A jakos leci,pogoda nieciekawa:/ malz w koncu do domu zawital:-) a co tam u Ciebie?

Jolasia ciasteczko fajne;-)

Dzięki za pochwały
:happy2::nerd::happy2:
Witaj monisia
U nas też brzydko i chłodno w dodatku.
A to chyba tylko ja i Aschle jesteśmy wytrwałe z tymi testami. Ja do @ nie zrobiłam. Teraz drugi dzień są brudzenia. Więc @ za pasem. Cykl oczywiście za krótki.

Juleczka, - teraz jak nie biorę luteiny która pewno przedłurzała mi cykl to nic nie wiadomo. Pewno jak poprzedni cykl bedzie krótszy a to to od dwóch dni paskódna i skąpa jak już trzeci cykl z rzędu. Z trzy dni poplamię tak ino ino na wkładkę jeden albo dwa dni skąpego krwawienia z dwa dni brudzenia. Nie licze na coś, bo pewno bym coś czóla ale tu nic nie jest na rzeczy.
Moje skąpe cykle wyjaśni już niedługo endokrynolog ginekolog w Poznaniu. Wizyta lada chwila niemal. Jeszcze tydzień i w kolejną niedzielę będe szykować się do wyjazdu. Kto wie może będe pakować manatki na pobyt w szpitalu na badania. @ wcześniej to może akórat środek cyklu.

hej dziewczynki

Aschlee - no właśnie cytrynki ci się nie chce? :-D

Blair - jest wstręciucha?

Asia - prosze o raporcik z frontu :cool2:

Julka - ja bym nie brała już foliku dodatkowo

MisiaMonisia - witaj!!

reklama
HEj
wiem, ze pewnie znow po zapałki..... :zawstydzona/y::sorry2::zawstydzona/y: I jest mi mega wstyd z tego powodu.... Ale zwyczajnie nie mam kiedy wdepnąć na komputer bo wracam w najlepszym przypadku o 21 do domu a w najgorszym o 23. Ale wiem, nie mam co sie tłumaczyć...

monisia
witaj :-)

zagladam zeby sprawdzic czy czy któraś juz z fasolka :-) no i chyba chciałam sie pochwalić ze za 4-6 dni testuje:sorry2:Brałam clo i najśmieszniejsze jest to ze dzień przed mega pozytywnym testem ovu byłam u gina i mówił ze w tym cyklu nic z tego. A tu o i śluz płodni i piękny test owu jak nigdy i tempa tez niczego sobie. No i moje sutki sa większe czerwone i wrażliwe. Pamietam ze w poprzednich ciążach tez tak było ale to może efekt poprostu fazy lutealnej . Cieżko powiedzieć. Jak będę miała czestomocz i będę zaspana to byłabym pewniejsza ;-)

milego dnia! A i ktoś testuje może w piątek czy sb?

Do góry