reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Hej :)

Wyłaczylam sie na dwa dni, bo mnie dół złapał, była i mnie moja dobra znajoma w 6miesiacu ciazy i ma taki spory ale ładny brzuszek... A mi włączyła sie jakaś tęsknota i dół bezsilności dlaczego nam sie nie udaje... Z reszta pewnie mnie rozumiecie...

Anulka, Ewelinka piękne brzusie!

Julia odpisalam Ci na temat żelaza na pw

Tabasia cieszę sie ze wyniki sie poprawiły ;)

Czy inofolic bierze sie tylko do owu? Czy cały czas? Czy moze pomoc sie utrzymać fasolce w pierwsze dni?

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Ja moge przejac ale malusia musi mi napisac co i jak;)
Blair chyba mozesz brac infolik spokojnie. Ja pp badaniu zaczynam. Dzisiaj dowiedzialam sie ze przy okazji przeszczepu skory jak bylam mala wyszlo ze mam cos innego we krwi. Musze to wybadac o vo chodzi bo moze tu problem

Mychunia - mnie młoda na karpatke namawiała ale stanęło na babeczkach, pieknie wyrosły jak suflet :-D po czym moja panna nie mogła się doczekac, otworzyła piekarnik i dooopa :sorry: Chociaż pyszne były

Blair - ja dziś też mam dołek, reakcja emka jeszcze nie poprawiła nastroju wrrrr

Mychunia - karpatka to bardzo latwe ciasto. Sztuka w tym ciescie jest tylko to by jedno wyroslo jak Karpaty a jedno plaskie by krem sie dobrze rozsmarowal i bylo rowne do przelozenia.

Dobranoc paniom:-)

KasikZ a miałaś przetaczana krew wtedy?

Mychunia ja tez nie piekłam ;)

Iwo mój G kochany, a ostatnio od 2dni jakoś daje mu biednemu popalić, nie wiem skąd ale jakies nerwy mnie dopadły i co chwile sie na Niego drę, a za chwile jestem miła i tak w kółko. A On dzielnie to znosi ;)
Nie smutaj masz piękny skarb pod sercem :* a jak Córka? Lepiej sie czuje?

Ja właśnie w drodze do roboty :( G moe chciał mnie wypuścić, ale co zrobić. Wracam dopiero jutro w nocy :(

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Do góry