reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Mychunia- nie jesteś sama Kochana, z powodu łożyska też mam absolutny zakaz, wyobraź sobie, że ostatnio przytulanie u nas było, gdy był złoty strzał, czyli 13 dc, a jutro mam 100 dc. :wściekła/y::no:
Ech, jak tylko widzę, gdy się całują w TV, to już mi się gorąco robi, hihi. :zawstydzona/y::confused2::eek:

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny! wybaczcie nie nadrobię was dzisiaj... więc wpadam na szybko
mam nadzieję, ze ten żałosny człowieczek już sobie zniknął ;)
podczytam was jutro
u mnie lipa... mam wrażenie, że ten cykl stracony... nie wiem dlaczego... tak czuję....mam jednak nadzieję, że u was jest inaczej... i trzymam mocno kciuki!!!

Rurka trzymaj sie ja tez mam za 4 dni termin I tez cos czuje ze lipa ale w glebi mam nadzieje ze sie uda :) trzymam kciuki abh tobie sie udalo.

Blair chyba nie ale o to chodzilo ze nie powinnam miec przeszczepu skory wogole bo mam sklonnosc do robienia sie blizn. I nie wiem o co chodzi z krwia ale mam cos co czarnoskorzy czesto maja. Nawet nie wiem co sprawdzac gdzie szukac a moze to wazne;(
Blair rozumiem i tulam. My juz rAz przez to przechodzilismy . Mialam nadzieje ze bedzie innaczej. Nasi wszysch znajomi mieli dzieci przed nami. Teraz wsyscy mAj drugie a my znowu walczymy.... Tez czasami zastanawiam sie ile jescze.... Ale zaswieci slonce

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki wolne dziś macie?

Rurka - na razie jest cisza, dzięki naszym aministratorkom:tak:

Blair - dziekuje za troskę, młoda od 3 tyg ma dostawione leki i na razie temp nie wrociła, stawy nie bolą w poniedziałek znowu do Instytutu na badania, sprawdzić jak OB oraz ustalić jak pannę leczymy

Mychunia, Anula - u mnie szlabanu nie ma ale wstyd się przyznac przytulanie raz w tyg :zawstydzona/y: a tak szaleliśmy :sorry: na początku brzuch mnie bolał więc stopowałam zapędy emka ale od jakiegos czasu jest ok więc trzeba się małżowi zrekompensować :-)

heh na kiedy mam termin :) dobre pytanie... gdybym znała odpowiedź byłoby cudnie :-D ostatni cykl trwał 47 dni :baffled: teraz już jest ok 31 dzień - nie wiem już się pogubiłam -19 maja miałam ostatnią @... w każdym bądź razie dałam sobie czas do 30 czerwca... 30 testuję. Ja nawet nie ogarniam czy miałam już owulację czy nie...? bo nie sprawdzam objawów, nie mierzę temperatury... moze powinnam ale boję się że jak zacznę to zeświruję... znam siebie... łatwo się nakręcam.

Witam smutnie :(
Temp dzis spadła o trzy dni za wczesnie. Wiec czekam na @ a myślałam ze sie udało... Kupuje inofolic po ndz i zaczynamy walkę od nowa...

KasikZ :*

Iwo mam nadzieje w takim razie ze z Młoda juz bedzie dobrze :)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Blair moze jest nadzieja?
A wspolczuje powrotu dopiero dzis:/

Rurka takie cykle? No to niesa ciekawe u mnie zawsze sie rozgrywa miedzy 32-34dc zreszta zawsze takie mialam

Mialas dzis isc na te badanie zelaza ale zaspalam:/ teraz to juz niedam rady dojechac:/

Do góry