reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Julia niestety u mnie jak spadnie to spadnie, nigdy sie nie podnosi, wiec nie robię sobie złudnych nadziei...

To w przyszłym tyg idź sie zbadać :)
Mnie dzis ciężki dzien pracy czeka...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Blair - poczekaj do jutra, może się wzniesie. U mnie dzień przed testowaniem spadła (cały wykres był wzrostowy a tu taki Zonk) a w sob był cień bladziocha i temp odbiła.

Czesc dziewczyny a no ja zatestowalam i co????zaraz po zrobieniu byl cien ale na tyle widoczny ze moj tez go widzial...wrocilam do lozka spac i teraz chcialam zrobic foto patrze a tam nic...wiec dalej nie wiem co i jak...zostaje czekac na @ :wściekła/y: jestem wsciekla i mam wrazenie ze Ten na gorze robi sobie ze mnie po chamsku JAJA :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Maz jeszcze mnie wkurzyl tym swoim tekstem a nie mowilam zeby nie brac ostatniego i najtanszego testu:angry: czekam cierpliwie co ma byc to bedzie

aschlee.... ejjj myśl pozytywnie kobieto! :-) był cień...!! a po jakim czasie wstałaś zrobić foto???? aj tam zamiast się zadręczać do zbieraj tyłek i na betę leć! wynik jeszcze dzisiaj bedziesz miała :tak:

Aschlee będzie dobrze, trzymam kciuki!

yesenia przepraszam, że dopiero dzisiaj, ale witaj :) Widzę, że mamy podobną sytuację. Ja pod koniec roku skończę 33 lata, mam już dwójkę dzieci i tak jak u Ciebie jak do tej pory udawało nam się za pierwszym razem, ale niestety tym razem tak nie jest. Długo czekaliśmy na to, by starać się o trzecią pociechę i wydawało nam się, że pójdzie szybko, niestety los chce inaczej :( staramy się trzeci cykl, wiem, że to nie dużo, ale jak dla mnie to baaaaaaardzo długie miesiące :no:

julia jestem z Tobą.

anka Ja też biorę inofolic od tego cyklu, zobaczymy co zdziała :-)

Ostatnia edycja:
rurka test robilam o 5 a wstalam pozniej o 8.50 :baffled: po prostu pewno z testem bylo cos nie tak albo sie nie udalo...z pierwszej ciazy mam test i nic nie znikalo...wiec pewno doopa blada.Jutro najpozniej powinnam dostac @...boje sie tylko zeby nic sie nie rozregulowalo bo dopiero wtedy to wszystko bedzie trudne...no i martwi mnie jedna rzecz:baffled: dzis od rana boli mnie jeden jajnik...test byl najtanszy paskowy ale dzien przed terminem @ powinna juz byc solidna krecha a nie jakis cien

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się!
Dzisiaj wyjeżdżamy nad morze i już się nie mogę doczekać, ale jeszcze masa roboty przed nami.

Ashlee trzymam kciuki, by się jednak okazało, że fasolinka jest. Powtórz może test za kilka dni, albo rzeczywiście idź na bete.

Majdaczek ja co prawda jestem trochę młodsza. Ale też w każdą z ciąż zachodziłam w pierwszym cyklu starań. Z tym, że ciążę pomiędzy Adasiem i Ulą straciłam. I teraz również mam trzeci cykl i nic nie wychodzi.

Do góry