reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

hej dziewczyny :tak:

a ja dalej się zmagam z alergią, lekarka pozwoliła mi używać dalej nasivin 0,05%, ale jak długo można? wszystko zależy od dnia jednego dnia zakropię po jednym psiknięciu do każdej dziurki i np kolejny raz kropię po 25h, a innego po 20h, a innego po 15h :-(

majdaczek po cichutku gratuluję :tak:

reklama
Hej. Witam w ten goracy dzien.

Mychunia kochana wspolczuje. Ja sie zmagam dalej z zatokami i konca kataru nie widac.

Blair ale fajnie miec taką baze wiedzy (czyt.Teścia) blisko siebie. I tesciowa pediatra to tak jak mowisz nic tylko rodzic ;-)

xAnkax, Anula1988, Anula88 co u was?

gabis mnie też męczą zatoki od tamtego tygodnia. Nos cały czas zapchany, masakra :baffled: W maju też już to przerabiałam i teraz znowu. Najgorsze jest to, że nie chcę brać żadnych lekarstw, tak na wszelki wypadek, gdyby się udało, a nie wiem, czy tak bez leków to przejdzie. Może i przejdzie, ale pewnie wróci za jakiś czas.

Mychunia a zobacz czy mozna brać w ciazy sinupret to jest ziołowy lek który pomaga na katar alergiczny i zatkane zatoki

Gabis no opieka jest bardzo dobra ;)

Majdanek &&& zeby kreseczka ciemniala ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Ostatnia edycja:
Oj i ja się witam.
Majdaczek, - ciche gratulacje.
Aschle - a co tam u Ciebie.
Wszystkim dziewczynkom znad morza - zazdroszczę miejsca. Sezon słoneczkowy rozpoczęty a ja nad morze ponad 300 km.
Współczuje zatokowiczom - Ja sama cały czas na prochach. Rozszalało się jak byłam jeszcze na l4 a zaczełam wychodzić na dwór. Teraz to już masakra. Musiałam zacząć brać prócz leków na receptę sudafet tabletki by odetkać nocha. I tak cały czas opuchnięty.
Studentki - pilnie się pewno uczycie. Zaliczenia, sesje, oj to już dawno za mną.
Gabis - a jak samopoczucie?
Suselku - chop, chop!

Joalsia u mnie w porzadku...podczytuje systematycznie ale nie bardzo wiem co pisac.Pogoda piekna u mnie to korzystamy i spedzamy dnie albo na plazy albo na tarasie przy grillu;-) ja ostatnio narzekalam ze slonce mnie nie lapie to teraz tak mnie lapnelo ze Maz stwierdzil ze wygladam jakbym z cieplych krajow jakichs przyjechala:-D z problemami ze skora sobie poradzilam z czego bardzo sie ciesze:tak:
Buziolki i milego dnia wszystkim

Jolasia ja nad morze mam chyba z 900 km więc ty masx w sumie "bliziutko" ;-)

A ja czuje sie dobrze. Teraz tylko zacZęłam sie zastanawiać czy na wizycie uslysze serduszko. Bedzie to 6t2d ciazy i troche poczytalam i mam obawy ze nie. Dlatego zastanawiam sie czy sie nie przepisac na pozniej. Oj bede sie tetaz stresowac.

reklama
Do góry