reklama
Witam w piękny niedzielny poranek ;-)
Ja Was podczytuje ale ostatnio coś weny brak na pisanie, przesyłam fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i życzę miłej niedzieli.
Ja Was podczytuje ale ostatnio coś weny brak na pisanie, przesyłam fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i życzę miłej niedzieli.
Dzien dobry Dziewzyny. Dawno mnie tu nie bylo...Chcialam sie tylko z Wami podzielic wiadomoscia, ze dzisiaj zrobilam test i moim zdaniem wyszedl pozytywny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Sluchajcie, dalej nie moge w to uwierzyc.. mozecie spojrzec na zdjecie i powiedzec mi czy cos tam widzicie?
Dziewczyny, mialam przeczucie, ze sie udalo- naprawde ! Dzisiaj jest moj 27 dzien cyklu (przy cyklach 26-44dni, z czego 26 mialam tylko raz cykl temu, wiec jestem w szoku, ze test wyszedl pozytywny tak szybko). Matko, oby teraz wszystko bylo dobrze...
Dziewczyny, mialam przeczucie, ze sie udalo- naprawde ! Dzisiaj jest moj 27 dzien cyklu (przy cyklach 26-44dni, z czego 26 mialam tylko raz cykl temu, wiec jestem w szoku, ze test wyszedl pozytywny tak szybko). Matko, oby teraz wszystko bylo dobrze...
Załączniki
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Letta no ja widze ;-) po cichutku gratuluję
Letta mi sie zdjęcie nie pokazuje ale tez gratuluje
Mychunia mój Tesc jest wieloletnim ordynatorem ginekologii i świetnym specjalista. I pozwoliłam sobie go zapytać o Twoja sytuacje, mówi ze to bardzo dziwne ze takie wnioski wyciągają jedynie na podstawie wysokiej bety i ze przedewszystkim to nieprawidłowy obraz usg jest podstawa takich stwierdzeń i dalszych badań, a sama wysoka beta moze o niczym nieswiadczyc. Mam nadzieje ze dobrze przekazałem Jego słowa. Kochana także na pewno z Dzieciem bedzie wszystko dobrze!
Wczoraj z teściem debatowalismy do 1 w nocy o rożnych przypadkach i chyba jakimś cudem domyślają sie ze sie staramy i dostałam rady co do planowania i ciazy ;p
Buziole
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Mychunia mój Tesc jest wieloletnim ordynatorem ginekologii i świetnym specjalista. I pozwoliłam sobie go zapytać o Twoja sytuacje, mówi ze to bardzo dziwne ze takie wnioski wyciągają jedynie na podstawie wysokiej bety i ze przedewszystkim to nieprawidłowy obraz usg jest podstawa takich stwierdzeń i dalszych badań, a sama wysoka beta moze o niczym nieswiadczyc. Mam nadzieje ze dobrze przekazałem Jego słowa. Kochana także na pewno z Dzieciem bedzie wszystko dobrze!
Wczoraj z teściem debatowalismy do 1 w nocy o rożnych przypadkach i chyba jakimś cudem domyślają sie ze sie staramy i dostałam rady co do planowania i ciazy ;p
Buziole
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Dzieki Kobietki . Jutro powtorzymy test aby miec pewnosc, i bedziemy rezerwowac wizyte u lekarza ogolnego. Niestety bety tu nie robia. Tutaj ufaja testom siusianym, wiec lekarz poprosi mnie o zrobienie testu w przychodni i wysle list to szpitala, w ktorym rzekomo bedziemy rodzic i przepisze nam polozna, ktora bedzie prowadzic cala ciaze. Na list z potwierdzeniam szpitala i poloznej czeka sie do 3 miesiecy...Wiem- paranoja- ale tak to tu dziala Pierwsze badania polozna robi w ok 3 miesiacu ciazy. Dalej do mnie nie dociera, ze sie udalo... A jednak odstawienie termomeru, wszelkich testow, wyluzowanie, zaprzestanie czytania wszystkich artykulow na temat ciazy pomoglo. Najlepsze jest to, ze okolo tygodnia temu gdy nagle moje piersi zrobily sie duzo wieksze, wrazliwsze i jajniki byly troszke odczuwalne, myslalam, ze to symptomy na owulacje. Jako ze bylismy na 4-dniowych wakacjach w tym czasie, praowalismy nad Dzidziusiem 2 razy dziennie:-). A to jednak byly pierwsze objawy ciazy....
reklama