reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

Aschle, - to świetnie, że poradziłaś sobie ze skórą. Ja chodze do solarium a opalenizna i tak byle jaka. Wczoraj pół dnia na słońcu a opalenizny nie widać jakiejś mocniejszej.
Gabis, - myśle że tydzień później by wystarczył ale ja i tak bym posła teraz by zobaczyć co tam w brzuszku jest.

reklama
Jolasia to ja teraz kombinuje jak robic zeby sie juz wiecej nie opalic:-D w domu znalazlam krem z najwiekszym filtrem takze dzis zanim gdzies wyjde to sie przesmaruje cala;-)

Gabis - ja poszłam w 7 tyg. Podobno powinno byc ok 6 tyg 4d ale to zależy od zapłodnienia. Jeśli to płatne usg to może lepiej się przepisać na inny termin.

Hej
Jolasiu ja znad morza a od słońca uciekam... a zawsze kochałam. Teraz robi mi sie slabo zaraz i czarno przed oczami wiec nie sluzy mi słoneczko.

Gabis ja bylam w 6 tydz 2 dz i widziałam serduszko ;-) ale z tym różnie bywa

Blair kochana buziaaaak bo ostatnio zapomnialam o Tobie ;*****

Mychunia wspolczuje kataru. Ja od poczatku kicham i gin mowil ze niektore tak maja i ze w ten sposob sluzowka sama sie nawilza. U mnie bez kataru.

Joasia, chodzisz na Turbo solarium czy zwykle? Tuba (stojace ) czy leżące? Może lampy bardzo stare, dobrze żeby były nowe, ale nie świeżo zakładane, bo można się poparżyć! Używasz jakiś przyspieszaczy? Zasadnicze pytanie, jak długo chodzisz, na ile min i ile razy w tyg?Piekna pogoda to na słoneczko, szybciej się o palisz.
Do morza, a dokładniej do Rozewia mam 500km.
AsiaSzw, pozdrów ode mnie morze:p

A Ja jestem z gór, do morza mamy ok. 700-800 km, musimy przejeżdżać całą Polskę wzdłuż, żeby trochę nawdychać się jodu :tak:, muszę poczekać do lipca.

Cześć dziewczynki :-)
majdaczku dziękuje za wywołanie...czytałam cię na wątku staraczki 2014/2015 serdecznie Ci gratuluje :-)
U mnie spadek tępy z dnia na dzień coraz bardziej brzuch boli jak na @ więc się znów nie udało...:-(
ja nad morze mam 600km...ehhh wieki nie byłam i z chęcią bym pojechała choć na chwilę odpocząć...
Pozdrawiam wszystkie staraczki i ciążówki kochane..nie mam humoru do pisania czekam na @

reklama
KasikP mnie też dzisiaj zaczął dziwnie boleć brzuch, boję się, że jednak jutro dostanę @. Na razie temperatura utrzymuje się na tym samy poziomie, ale zobaczymy co będzie jutro.
Nie martw się, nie ten cykl to następny będzie już nasz. I my też będziemy się cieszyć zafasolkowania :)

Do góry