reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Czesc Dziewczyny ja juz troche ochlonelam po zmianie planow...ok skoro tak ma byc niech bedzie...tylko ja przez ten rok zamierzam zajac sie praca zeby nie myslec.Pojde do tej szkoly i chce spelniac tez to co kiedys zaczelam ale rowniez nie skonczylam...zajme sie muzyka to przyniesie mi ulge...a potem kazdy wolny czas bede spedzala z moja kochana Coreczka.Mimo wszystko bede do Was zagladala bo bardzo Was polubilam.Pomoglyscie mi przetrwac to wszystko jak nikt inny.Dziekuje ze jestescie Zobacz załącznik 605932

Piękna róża :* Ty cudowna kobietka jesteś , wiesz ? Ja również pozostanę z Wami mimo że staranka odłożyliśmy na jakiś rok ale w między czasie wszystko może się zdarzyć także będę Wam mocno mocno kibicowała :-)

CzekaCudu to widzę że mamy podobnie hehe wiecznie nic się nie chce :p
Maluś nie strasz mnie z AsiąSzw bo ja też miałam plamienia, krwawienia dłuższy czas jak nigdy przedtem.. Bo znowu mi się coś w główce ubzdura że może może jednak miesiąc grudzień był owocny ale nieee... lepiej się nie nastawiać.. Bo zaraz wmówię sobie objawy to już całkiem przewalone będzie ..
Witam nowe dziewczyny :-)

Ostatnia edycja:
U góry masz taką ikonkę udostępnij, to kliknij udostępnij wykres przekieruje cie na taka stronke gdzie bedzie link, i ten link kopiuj i wklej go u siebie w BB w panelu uzytkownika i edycja sygnatury potem kliknij podgląd i zobaczysz jak to wyglada potem zapisz sygnature

Bezdzietna no w końcu termometr pojdzie w ruch :)

reklama
Witajcie!

Iwo- tak jak piszesz- endometrium nie wiem dokładnie ile ma, ale od ginki wiem, że jest "piękne", wiec nic już więcej nie potrzebuje wiedzieć :-)

Jołasia, Domka- witajcie! Obyście szybciutko pozachodziły w ciążę :-D

AsiaSzw- jej! Kochana pierwszy raz słysze o tym, ze jak masz plamienia miedzymiesiaczkowe to trzeba łyżeczkować? :confused: Zmieniaj szybko tego gina, błagam Cie!

Gochson- Jestem z Tobą, oby ciąża pozamaciczna okazała się NIEPRAWDĄ! A Ty będziesz w pięknej i zdrowej ciąży!

Ja dzisiaj padam na głowę! Chyba zaraz się położę na małą drzemkę, póki Mężusia nie ma i nie widzi, hihi :-D

Do góry