reklama
Bezdzietna
Fanka BB :)
Hej a ja robię kolorowy tort na jutro ale raczej mi nie wyjdzie więc będzie czekoladowy:-)
Bezdzietna
No coś w tym stylu tylko na wierzchu miał być w kształcie kwiatka na 5 urodziny bratanicy
karolina859
Czesc Dziewczyny ja juz troche ochlonelam po zmianie planow...ok skoro tak ma byc niech bedzie...tylko ja przez ten rok zamierzam zajac sie praca zeby nie myslec.Pojde do tej szkoly i chce spelniac tez to co kiedys zaczelam ale rowniez nie skonczylam...zajme sie muzyka to przyniesie mi ulge...a potem kazdy wolny czas bede spedzala z moja kochana Coreczka.Mimo wszystko bede do Was zagladala bo bardzo Was polubilam.Pomoglyscie mi przetrwac to wszystko jak nikt inny.Dziekuje ze jestescie Zobacz załącznik 605932
Piękna róża :* Ty cudowna kobietka jesteś , wiesz ? Ja również pozostanę z Wami mimo że staranka odłożyliśmy na jakiś rok ale w między czasie wszystko może się zdarzyć także będę Wam mocno mocno kibicowała :-)
CzekaCudu to widzę że mamy podobnie hehe wiecznie nic się nie chce
Maluś nie strasz mnie z AsiąSzw bo ja też miałam plamienia, krwawienia dłuższy czas jak nigdy przedtem.. Bo znowu mi się coś w główce ubzdura że może może jednak miesiąc grudzień był owocny ale nieee... lepiej się nie nastawiać.. Bo zaraz wmówię sobie objawy to już całkiem przewalone będzie ..
Witam nowe dziewczyny :-)
Ostatnia edycja:
Bezdzietna
No upiekłam ostatni i ten wyszedł ale raczej zrobię od nowa czekoladowy będzie bezpieczniej
Bezdzietna
Domka jak wstawić wykres z cyklem pod postami od jutra zacznę mierzyć temperaturę. Ja jestem zielona nie wiem jak się za to zabrać
U góry masz taką ikonkę udostępnij, to kliknij udostępnij wykres przekieruje cie na taka stronke gdzie bedzie link, i ten link kopiuj i wklej go u siebie w BB w panelu uzytkownika i edycja sygnatury potem kliknij podgląd i zobaczysz jak to wyglada potem zapisz sygnature
Bezdzietna no w końcu termometr pojdzie w ruch
Bezdzietna no w końcu termometr pojdzie w ruch
reklama
Anula1988
Witajcie!
Iwo- tak jak piszesz- endometrium nie wiem dokładnie ile ma, ale od ginki wiem, że jest "piękne", wiec nic już więcej nie potrzebuje wiedzieć :-)
Jołasia, Domka- witajcie! Obyście szybciutko pozachodziły w ciążę
AsiaSzw- jej! Kochana pierwszy raz słysze o tym, ze jak masz plamienia miedzymiesiaczkowe to trzeba łyżeczkować? Zmieniaj szybko tego gina, błagam Cie!
Gochson- Jestem z Tobą, oby ciąża pozamaciczna okazała się NIEPRAWDĄ! A Ty będziesz w pięknej i zdrowej ciąży!
Ja dzisiaj padam na głowę! Chyba zaraz się położę na małą drzemkę, póki Mężusia nie ma i nie widzi, hihi
Iwo- tak jak piszesz- endometrium nie wiem dokładnie ile ma, ale od ginki wiem, że jest "piękne", wiec nic już więcej nie potrzebuje wiedzieć :-)
Jołasia, Domka- witajcie! Obyście szybciutko pozachodziły w ciążę
AsiaSzw- jej! Kochana pierwszy raz słysze o tym, ze jak masz plamienia miedzymiesiaczkowe to trzeba łyżeczkować? Zmieniaj szybko tego gina, błagam Cie!
Gochson- Jestem z Tobą, oby ciąża pozamaciczna okazała się NIEPRAWDĄ! A Ty będziesz w pięknej i zdrowej ciąży!
Ja dzisiaj padam na głowę! Chyba zaraz się położę na małą drzemkę, póki Mężusia nie ma i nie widzi, hihi