reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Jołasia, Domka witajcie :) Napiszcie coś o sobie. I podajcie daty @, to wpiszę Was na naszą listę Staraczek.

mychunia, ciesze się, że jednak będziesz pracować :):*

Ostatnia edycja:
Jołasia, Domka witajcie :) Napiszcie coś o sobie. I podajcie daty @, to wpiszę Was na naszą listę Staraczek.*
@ PEWNIE OKOŁO 11.02 WG SÓWACZKA
Malusiolka za bużo opisywać, jak chcesz wiecej to posty wpierw nik niunia 27, chyba a później Haszitka

Teraz to na forum byłam od 2008 r.
Staż małżeński wg sówaczka
Starania kilka lat Później wykryta choroba Haschimoto później góz piersi po drodze kilka wypadków teraz nowotwór uda, już usunięty
Badania odnośnie możliwości zajścia w ciążę oboje dobre
Jestem po HSG w 2012r
No a teraz 32 latka a karku i wysokie odczucie minionego czasu i głośno tykający zegarek
Tylko tyle albo aż tyle

Na enpr
jołasia ja też czuję tykający zegar zawsze myślałam że w wieku w którym aktualnie jestem będę miała przynajmniej jedno dziecko a tu ani widu ani słychu

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry