reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Czesc Dziewczyny ja juz troche ochlonelam po zmianie planow...ok skoro tak ma byc niech bedzie...tylko ja przez ten rok zamierzam zajac sie praca zeby nie myslec.Pojde do tej szkoly i chce spelniac tez to co kiedys zaczelam ale rowniez nie skonczylam...zajme sie muzyka to przyniesie mi ulge...a potem kazdy wolny czas bede spedzala z moja kochana Coreczka.Mimo wszystko bede do Was zagladala bo bardzo Was polubilam.Pomoglyscie mi przetrwac to wszystko jak nikt inny.Dziekuje ze jestescie Zobacz załącznik 605932

Aschlee, rozumiem Ciebie kochana :( Aż się smutno robi. Myszko Kochana, chociaż od czasu do czasu napisz do nas :*

Asia, mi testy przy dwóch ciążach wyszły dopiero w 5/6 tygodniu. Najlepiej idź na betę.

A ja nanosiłam całą beczkę węgla i już nie mam siły ;/ Zaraz idę małą położyć i trzeba szybko obiad robić. Przyniosłam węgla aby nie gadali, a za to jutro jadę do miasta z M pozałatwiać sprawy. Muszę do złotnika zajechać z tą obrączką. Nałykałam się zimnego powietrza i teraz gardło mnie zaczyna boleć ;/

Ostatnia edycja:
Byłam na forum jako Haszitka
Teraz wracamy do akcji
tarczyca unormowana nowotworki opanowane
Może w tym roku będzie 2 + pies + dziecko

Malusiolka. Nie chcę robic bety- Testy kupiłam dawno jak postanowilimy się starac o dziedzie. Wyszło mnie taniej jak wziełam 10 :D A przecież pare cykli mi zejdzie aż w ciąże zajde. :)
A jakbym zaszła i testy zostały to wysłałabym je którejs z was.

:)

Bete zrobie jeżeli miesiączka nie przyjdzie pod koniec przyszłego tygodnia dopiero. Ale pewno przydzie.

Jeszcze raz zrobiłam dzis ten głupi test. I naprawdę.
OSZUST jest i tyle!!!
Jak zaleje i idzie w lewo to są dwie kreski a za chwile jedna znika. Zobaczymy co będzie do poniedziałku. Masakra. !!!!

My już po zjedzeniu naleśników. Więcej dzis nie robię :D Tzn., idę właśnie sprzątac.. :D

reklama
Na pewno bede czesto do Was zagladac i kibicowac Wam.Trzymam za Was bardzo mocno kciuki&&&&&&&&& zebyscie jak najszybciej doczekaly sie pieknych,zdrowych Maluszkow

Do góry