reklama
Czesc Dziewczyny ja juz troche ochlonelam po zmianie planow...ok skoro tak ma byc niech bedzie...tylko ja przez ten rok zamierzam zajac sie praca zeby nie myslec.Pojde do tej szkoly i chce spelniac tez to co kiedys zaczelam ale rowniez nie skonczylam...zajme sie muzyka to przyniesie mi ulge...a potem kazdy wolny czas bede spedzala z moja kochana Coreczka.Mimo wszystko bede do Was zagladala bo bardzo Was polubilam.Pomoglyscie mi przetrwac to wszystko jak nikt inny.Dziekuje ze jestescie Zobacz załącznik 605932
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Aschlee, rozumiem Ciebie kochana Aż się smutno robi. Myszko Kochana, chociaż od czasu do czasu napisz do nas :*
Asia, mi testy przy dwóch ciążach wyszły dopiero w 5/6 tygodniu. Najlepiej idź na betę.
A ja nanosiłam całą beczkę węgla i już nie mam siły ;/ Zaraz idę małą położyć i trzeba szybko obiad robić. Przyniosłam węgla aby nie gadali, a za to jutro jadę do miasta z M pozałatwiać sprawy. Muszę do złotnika zajechać z tą obrączką. Nałykałam się zimnego powietrza i teraz gardło mnie zaczyna boleć ;/
Asia, mi testy przy dwóch ciążach wyszły dopiero w 5/6 tygodniu. Najlepiej idź na betę.
A ja nanosiłam całą beczkę węgla i już nie mam siły ;/ Zaraz idę małą położyć i trzeba szybko obiad robić. Przyniosłam węgla aby nie gadali, a za to jutro jadę do miasta z M pozałatwiać sprawy. Muszę do złotnika zajechać z tą obrączką. Nałykałam się zimnego powietrza i teraz gardło mnie zaczyna boleć ;/
Ostatnia edycja:
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Malusiolka. Nie chcę robic bety- Testy kupiłam dawno jak postanowilimy się starac o dziedzie. Wyszło mnie taniej jak wziełam 10 A przecież pare cykli mi zejdzie aż w ciąże zajde.
A jakbym zaszła i testy zostały to wysłałabym je którejs z was.
Bete zrobie jeżeli miesiączka nie przyjdzie pod koniec przyszłego tygodnia dopiero. Ale pewno przydzie.
Jeszcze raz zrobiłam dzis ten głupi test. I naprawdę.
OSZUST jest i tyle!!!
Jak zaleje i idzie w lewo to są dwie kreski a za chwile jedna znika. Zobaczymy co będzie do poniedziałku. Masakra. !!!!
My już po zjedzeniu naleśników. Więcej dzis nie robię Tzn., idę właśnie sprzątac..
A jakbym zaszła i testy zostały to wysłałabym je którejs z was.
Bete zrobie jeżeli miesiączka nie przyjdzie pod koniec przyszłego tygodnia dopiero. Ale pewno przydzie.
Jeszcze raz zrobiłam dzis ten głupi test. I naprawdę.
OSZUST jest i tyle!!!
Jak zaleje i idzie w lewo to są dwie kreski a za chwile jedna znika. Zobaczymy co będzie do poniedziałku. Masakra. !!!!
My już po zjedzeniu naleśników. Więcej dzis nie robię Tzn., idę właśnie sprzątac..
reklama