reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Super. To tak,to nasz 4 cykl staran,mam nadzieje ze tym razem sie uda;-) Zaczelismy od pazdziernika. Jedno dziecko juz mamy,pora na drugie;-)to tak w skrócie

domka, jołasia witajcie :-D

mnie właśnie główny konstruktor (mój przełożony nad kierownikiem) zszokował, bo mi powiedział, że nie przedłużą mi umowy to fakt, ale mam walory, które warto by było wykorzystać i szuka mi miejsca w innych działach tak żebym została w firmie :szok: :-D

Hej Kochane :) ze mną to jest tak :) 17 stycznia teoretycznie miałam dostać @, tyle że ja mam nieregularne cykle po zabiegu... dziś jest 35 dzień cyklu i nic... w środę poszłam na betę ale wyszła ujemna, Pani mi powiedziała że później mogłam mieć owulacje i dlatego jeszcze nic nie wyszło... sama nie wiem co mam o tym myśleć... cały czas śluz raz biały raz przeźroczysty dużo..

reklama
Witam nowe Staraczki :D

Ja już odpoczywam. Młoda poszła spac. Do południa nic prawie nie zrobiłam. Raptem ubrania poskładałam do szafy. Ale miałam ze 6 pralek schowac.. :D Bo mi się nigdy nie chce.
Zmieniłam pościel małej i teraz leże :D

Do góry