reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Haloo;)
Mychunia posiew wczoraj przyszedl jest ok. Takze jak w tym cyklu sie nie uda po dlugim weekendzie czeka mnie hsg. Brr juz sie boje!
Ja wlasnie po owu .
Buzi Was wszystkie

Witajcie dziewczyny :)
Dołączam powoli do grona staraczek - właśnie jestem na etapie zażywania kwasu foliowego i przechodzenia badań i czekamy do sierpnia żeby rozpocząć staranka - ale już nie mogłam się naczytać więc musiałam się zarejestrować :)
Dominika_89 - Moja imienniczko :)) ja również mam takie obawy ale własnie również będzie to moje drugie dziecko - w moim przypadku jednak to pragnienie dziecka jest silniejsze i nie do końca myśle racjonalnie - ale skoro mąż również uznał, że to bedzie odpowiedni moment i damy sobie rade to myśle że będzie dobrze :) a jak to jest u Was :)?

Dzien dobry Kochaneu mnie pogoda dziwna sloneczko swieci ale wiater nie za przyjemny;-)

Dominika
ja mialam jedyna obawe czy sobie dam rade z dwojka dzieci, ale po ostatnim poronieniu moje obawy zniknely.Wiem ze teraz nawet z piatka dala bym rade:-D moze to wyda sie dziwne ale po tych przejsciach na prawde nie mam juz kompletnie obaw.

Archea witaj

Ostatnia edycja:
Archea witaj! No i oczywiście powodzenia :)
Dominika_89 Ja chyba mogę Ci troszkę doradzić, bo jestem już mamą dwójki dzieci, a teraz staramy się o trzecie :).
Jak słusznie zauważyłaś, w dzisiejszych czasach pewnie mało kto wie tak do końca, ile jeszcze zagrzeje miejsca w swojej pracy. Też mieliśmy z mężem pewne obawy, ale stwierdziliśmy, że jak teraz dajemy sobie radę, to później też tak będzie. Tłumaczymy sobie to tym, że jeżeli udałoby mi się zajść w ciążę, to oczywiście najbardziej cieszyłabym się, że zostanę mamą po raz trzeci, ale i z tego, że będę mogła spędzać przez najbliższe kilkanaście miesięcy, więcej czasu z moimi dzieciakami. Od roku z powrotem pracuję i jest nam naprawdę ciężko. Tak szczerze mówiąc to nie mamy czasem nawet gdzie za bardzo zostawić dzieci, kiedy my jesteśmy w pracy. Już nie wspomnę o tym, jak mi jest czasem ciężko, jak muszę kwitnąc w pracy do późnych godzin, zamiast zajmować się moimi dziećmi. Najbardziej było mi przykro, jak mój starszy synek w tamtym roku szedł do 1 klasy, a Ja niestety nie mogłam wziąć urlopy, żeby być wtedy z nim ;(

Ostatnia edycja:
Dzień dobry !!! :-)
Pogoda wróciła od rana piękne słoneczko :)
U mnie temperatura dzisiaj poszybowała w górę 37,0 :-):-) więc zobaczymy co z tego wyjdzie narazie 9dpo;-)
Witam wszystkie nowe staraczki widzę że wiosna sprzyja rozmnażaniu bo ostatnio grono dość sporo nam się powiększyło :tak:
Życzę wszystkim powodzenia i całuję dziewczynki !!;-)

KasikP Ja też jestem 9dpo. Powiedz mi, kiedy masz zamiar testować, bo mnie tak strasznie korci, żeby trochę przyspieszyć, ale nie wiem czy warto?
Masz gdzieś wgląd do swojego wykresu, czy może nie prowadzisz?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry