reklama
majdaczek14
Fanka BB :)
Witam dzisiaj wszystkie Panie. U nas dalej pogoda okropna, ciągle pada i strasznie zimno, aż nie da się wierzyć, że to już czerwiec mamy. Od jutra ma być podobno lepiej, a końcem tygodnia upały, więc znowu będziemy narzekać
gabis bez nerwów, na pewno wszystko będzie dobrze. I trzymaj się cieplutko, żeby Cię nie wzięło jakieś choróbsko na dobre. A na zatoki też słyszałam, że najlepszy ten spray.
gabis bez nerwów, na pewno wszystko będzie dobrze. I trzymaj się cieplutko, żeby Cię nie wzięło jakieś choróbsko na dobre. A na zatoki też słyszałam, że najlepszy ten spray.
hej dziewczyny
przez ta pogodę alergia nie odpuszcza, kropli brać nie mogę już to wysłałam męża po sól morską, bo jakoś sobie trzeba radzić
Kasik dzięki, że pytasz ;* mi się ostatnio wkręciła faza na mega kanapki robię sobie z szynką serkiem białym pomidorkiem cebulką dymką i sałatą a tak to brzuszek coraz bardziej widoczny :-)
Aschlee nie no cudne są też takie chce
gabis woda morska lub nasivin 0,05% lub otrivin 0,05% mi ginekolog poleciła albo inhalacje choć mi na katar zatokowy jak krople nie pomogą to nic nie pomoże :-(ja słyszałam,że ibuprofenów w ciąży nie można brać
przez ta pogodę alergia nie odpuszcza, kropli brać nie mogę już to wysłałam męża po sól morską, bo jakoś sobie trzeba radzić
Kasik dzięki, że pytasz ;* mi się ostatnio wkręciła faza na mega kanapki robię sobie z szynką serkiem białym pomidorkiem cebulką dymką i sałatą a tak to brzuszek coraz bardziej widoczny :-)
Aschlee nie no cudne są też takie chce
gabis woda morska lub nasivin 0,05% lub otrivin 0,05% mi ginekolog poleciła albo inhalacje choć mi na katar zatokowy jak krople nie pomogą to nic nie pomoże :-(ja słyszałam,że ibuprofenów w ciąży nie można brać
majdaczek14
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Heeeej ;-)
KasikP dziekuje za pamiec ;** u mnie wszystko super :-) od wizyty do wizyty jakos leci ;-) . A Ty odpoczywaj juz na zapas bo kolej na Ciebie Kochana
Aschlee fajne kiecki. Ja szukam jakiejś na lato co by brzuch pomiescila ;-)
Mychunia nie zazdroszczę tego kataru Bidulko
Malus hop hop gdzie sie podziewasz?
KasikP dziekuje za pamiec ;** u mnie wszystko super :-) od wizyty do wizyty jakos leci ;-) . A Ty odpoczywaj juz na zapas bo kolej na Ciebie Kochana
Aschlee fajne kiecki. Ja szukam jakiejś na lato co by brzuch pomiescila ;-)
Mychunia nie zazdroszczę tego kataru Bidulko
Malus hop hop gdzie sie podziewasz?
majdaczek kochana to normalne ze mowimy ze nie bedziemy sie nakrecac ale potem sie jednak mysli...aczkolwiej ja np faktycznie zaczynam podchodzic do tego na spokojnie;-) co ma byc to bedzie.Niestety ja na to nie mam wplywu.
Tez sie wlasnie zastanawiam gdzie podziewa sie nasza MALUSIOKA hop hop kochana odezwij sie
ewelinka ciazowe widzialam takie fajne
Tez sie wlasnie zastanawiam gdzie podziewa sie nasza MALUSIOKA hop hop kochana odezwij sie
ewelinka ciazowe widzialam takie fajne
Załączniki
Ostatnia edycja:
Mychunia ten spray nie zawiera żadnych ibuprofenów. To jest izotoniczny roztwór soli fizjologicznej. Jest bezpieczny w ciąży i dobrze oczyszcza zatoki, ponieważ bardzo głęboko dociera.
reklama
gabis
Wiem wiem zeby sie nie denerwowac. Ale to wszystko dlatego ze tyle sie staralismy i boje sie zeby cos sie nir stalo. W pierwszej ciąży bylo inaczej. Szybko przyszło i nie analizowalam tylu rzeczy. Bylam mniej swiadoma ale przez to spokojniejsza.
Ale Teraz juz postaram sie wrzucić na luz.
Majdaczek ja z objawow to mialam taki plodny sluz czego nigdy nie miałam pod koniec cyklu i wydoka temp. Poza tym nic i do tej pory nic.
Ale Teraz juz postaram sie wrzucić na luz.
Majdaczek ja z objawow to mialam taki plodny sluz czego nigdy nie miałam pod koniec cyklu i wydoka temp. Poza tym nic i do tej pory nic.