reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Kasikz ten ibuprom nie jest lekiem. To jest roztwór chlorku sodu ( sól fizjologiczna). Nie zaszkodzi na pewno, a pięknie odblokuje nos.

reklama
Witam dzisiaj wszystkie Panie. U nas dalej pogoda okropna, ciągle pada i strasznie zimno, aż nie da się wierzyć, że to już czerwiec mamy. Od jutra ma być podobno lepiej, a końcem tygodnia upały, więc znowu będziemy narzekać :tak:
gabis bez nerwów, na pewno wszystko będzie dobrze. I trzymaj się cieplutko, żeby Cię nie wzięło jakieś choróbsko na dobre. A na zatoki też słyszałam, że najlepszy ten spray.

Witam kobietki

u mnie dzisiaj znowu piekna pogoda.

gabis kiecki zamawialam na ebayu :tak:nie denerwuj sie tak kochana.Na pewno wszystko bedzie dobrze:tak:

hej dziewczyny :tak:

przez ta pogodę alergia nie odpuszcza, kropli brać nie mogę już to wysłałam męża po sól morską, bo jakoś sobie trzeba radzić :tak:

Kasik dzięki, że pytasz ;* mi się ostatnio wkręciła faza na mega kanapki robię sobie z szynką serkiem białym pomidorkiem cebulką dymką i sałatą :-D a tak to brzuszek coraz bardziej widoczny :-)

Aschlee nie no cudne są :-D też takie chce :tak:

gabis woda morska lub nasivin 0,05% lub otrivin 0,05% mi ginekolog poleciła :tak: albo inhalacje choć mi na katar zatokowy jak krople nie pomogą to nic nie pomoże :-(ja słyszałam,że ibuprofenów w ciąży nie można brać :no:

Ja odliczam dni do spodziewanej @, choć cały czas mam nadzieję, że jednak nie nadejdzie, oczywiście z wiadomego powodu :)
Szkoda, że to nie jest wszystko takie proste...
Próbuję o tym nie myśleć, ale tak się nie da.
gabis miałaś jakieś objawy jeszcze przed zrobieniem testu?

Heeeej ;-)

KasikP dziekuje za pamiec ;** u mnie wszystko super :-) od wizyty do wizyty jakos leci ;-) . A Ty odpoczywaj juz na zapas bo kolej na Ciebie Kochana :-D

Aschlee fajne kiecki. Ja szukam jakiejś na lato co by brzuch pomiescila ;-)

Mychunia nie zazdroszczę tego kataru Bidulko :no:

Malus hop hop gdzie sie podziewasz?

majdaczek kochana to normalne ze mowimy ze nie bedziemy sie nakrecac ale potem sie jednak mysli...aczkolwiej ja np faktycznie zaczynam podchodzic do tego na spokojnie;-) co ma byc to bedzie.Niestety ja na to nie mam wplywu.

Tez sie wlasnie zastanawiam gdzie podziewa sie nasza MALUSIOKA hop hop kochana odezwij sie:tak:

ewelinka ciazowe widzialam takie fajne :) $(KGrHqZHJD!E-lFukfh7BPyiwj,lJQ~~60_12.JPG$T2eC16RHJGEFFm4NK)YRBRdWZN,VO!~~60_12.JPG

Załączniki

• $(KGrHqZHJD!E-lFukfh7BPyiwj,lJQ~~60_12.JPG
    $(KGrHqZHJD!E-lFukfh7BPyiwj,lJQ~~60_12.JPG
    10,3 KB · Wyświetleń: 36
  • $T2eC16RHJGEFFm4NK)YRBRdWZN,VO!~~60_12.JPG
    $T2eC16RHJGEFFm4NK)YRBRdWZN,VO!~~60_12.JPG
    48,3 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
gabis woda morska lub nasivin 0,05% lub otrivin 0,05% mi ginekolog poleciła :tak: albo inhalacje choć mi na katar zatokowy jak krople nie pomogą to nic nie pomoże :-(ja słyszałam,że ibuprofenów w ciąży nie można brać :no:

Mychunia ten spray nie zawiera żadnych ibuprofenów. To jest izotoniczny roztwór soli fizjologicznej. Jest bezpieczny w ciąży i dobrze oczyszcza zatoki, ponieważ bardzo głęboko dociera.

reklama
Wiem wiem zeby sie nie denerwowac. Ale to wszystko dlatego ze tyle sie staralismy i boje sie zeby cos sie nir stalo. W pierwszej ciąży bylo inaczej. Szybko przyszło i nie analizowalam tylu rzeczy. Bylam mniej swiadoma ale przez to spokojniejsza.
Ale Teraz juz postaram sie wrzucić na luz.

Majdaczek ja z objawow to mialam taki plodny sluz czego nigdy nie miałam pod koniec cyklu i wydoka temp. Poza tym nic i do tej pory nic.

Do góry