reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam porannie i w końcu słonecznie.

KasikP kciuki za koncowke cyklu. Oby okazał się szczęśliwy.

Kasikz to dzialajcie jeszcze zeby nie przegapić owu.

Asmi no taka temp.troche wysoka jak na początek cyklu. A mialas spokojną noc, nie budzilas sie, nie wstawalas? Mierz dalej i zobaczysz co będzie.

Aschlee ale zaszalalas. Fajne sukienki. Ta 3 mi sie podoba, taki letni klimat. Na allegro kupowalas? Bo ja przez allegro nigdy nie moge trafic z rozmiarem.

Dziewczyny a czy ja bete jeszcze mam powtorzyc?

I powiedzcie jak walczycie z katarem takim zatokowym bo nie moge sie go pozbyć a leki juz teraz odpadają.

Milego dnia!

Ostatnia edycja:
reklama
Gabis w nocy wstawałam po 2 bo okropnie zmarzłam ( córeczka obsikała mi kołdrę i spałam pod kocem). A teraz to w ogóle obudziłam się z okropnym bólem głowy.

Gabis - najlepiej iść w 6tc, wcześniej się dowiesz ze bardzo wczesna ciąża więc jak się nic nie będzie działo to nie ma sensu.
Ja w 1 ciąży byłam pierwszy raz 9t4d a teraz 6t4d i było już serduszko.

Asmi no to moglo to podwyższyć temp. Ale ciezko stwierdzić napewno. Tak jak pisałam mierz dalej i zobaczysz.

Goska tak wlasnie myslalam isc kolo 7tc. Zresztą wczesniej pewnie nawet nie uda mi sie zapisac do gin.

Gabis jest do nosa taki spray z ibubroma, który można stosować w ciąży. Jest on na katar zatokowy Zapalenie zatok, ból zatok, chore zatoki - Sprawdź Ibuprom Zatoki. Nie wiem jaki masz ten katar, ale mi przy karmieniu piersią pomogło wapno z witaminą C. Po porodzie synka dostałam cieknącego kataru i w szpitalu dali mi właśnie wapno z witaminą C. Stosowałam też w ciąży z córeczką jak byłam przeziębiona.

Asmi dzieki kochana. Pojde dzis kupic ten spray. Katar mam gęsty w mega ilościach. Nie wiedzialam ze jest coś z ibuproma co mozna brac w ciąży. A na zapas kupie tez wapno.

:-)

Ciekawa jestem czy ten mój wykres będzie jak trzeba. Bo ostatni cykl miałam 26 dniowy i ciekawa jestem czy będzie dobrze widać skok temperatury na owulację. Ale jak będę miała więcej pomiarów to po prostu Wam udostępnie mój wykres żebyście mi coś podpowiedziały.

Gabis jeszcze na przeziębienie jest dostępny w aptece syrop *spam* dla kobiet w ciąży. Zawiera naturalne składniki. Nie starczy na długo a kosztuję z tego co pamiętam ok. 15 zł

Ostatnia edycja:
Asmi, Kasik dzieki.

Zapisalam się do gina na 16 czerwca. Normalnie tak mi sie rece trzęsły ze ledwo tel trzymałam. Terax tylko wytrzymac te 2 tyg. Strasznie sie denerwuje.

reklama
Gabis nie denerwuj sie tak bo zejdziesz;) wies najlepiej podejsc do tego tak... Nie masz wplywu na sutuacje losowe i szkoda stresu ale denerwujac sie dzidzius to czuje i na to masz wplyw. Wiec staraj sie noe stresowac Beta pieknie przyrasta

Do góry