reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Gabis' - tak wlasnie zadtanawiam sie nad tymi sandalkami na kilku centymetrach. Jurto zabacze czy jeszce sa.
U nas w pracy dziewczyny odrau dostaja zeolnienie bo szkodliwe warunki. Pierwsze dwa tygodnie wystawia rodzinny, bynajmniej ostatnio laska tak dostala a teraz siedzi juz na l4 od ginekologa.

Widzialam fajna sukienke, dluga w pieknym niebieskim kolorze kroj zajebiasty ale w kropki. Druga do kolana i od bokow kwiaty w stylu hawajskim coraz zadsze do srodka. Na zamek od pepka do biustu. Dekolt mozna zrobic wedle uznania. Chyva ta wezne. M marudzi ze za malo damsko ubieram sie wiec zainwetuje w kiecke.

Dobranoc paniom i milego snu. Ja usadawiam sie na kanapie z szydelkiem w reku i ogladam film z M.

reklama
Jolasia ja tez ostatnio mam jakas jazde na kiecki zawsze spodnie wiec stwierdzilam lato idzie pora na zmiane:-D ostatnio kupilam jedna dzis kolejne 3 :-D

Milego wieczoru kochane

Gabis- ja byłam dokładnie w 5t0d i był pęcherzyk wielkości 7,5 mm. Zarodka w środku jeszcze nie było widać. Potem byłam następnym razem w 6t5d i był zarodek 5,5 mm z widocznym, bijącym serduszkiem.

Aschlee- pochwal się sukienkami, ja tez uwielbiam!

Motylek- aj, to nieładnie, że przełożyli Ci wizyte.

zrobie tak jak maz i wy radzicie, czyli odpuszczenie ale bez tabletek. bede do was zagladac od czasu do czasu :tak:

gabis piekny przyrost bety! jeszcze raz gratuluje!!

Cześć dziewczynki !!!
Wieki Mnie nie było...ale taka praca czasu brak wróciłam nic ciekawego się u Mnie nie wydarzyło:tak:
Obecnie czekam na koniec cyklu i będzie co ma być..tak wiec ciężkie kilka dni przede mną w tym cyklu jakoś
strasznie się nakręciłam..;-)
Co tam u was słychać?? Anula 1988 Asik Motylek Mychunia Blair Iwo ewelinka aschlee jołasia xankax susel ??????i jak kogoś pominęłam to przepraszam dziewczynki:zawstydzona/y:
Gabis gratulacje !!!!!!!:-)
Witam wszystkie nowe dziewczynki życzę powodzenia w staraniach !!!!:-)

Hej
Gabis - super
Ja u gin bylam. Pecherzyk jeszcW nie pekl ale byl juz nieregularnu schodzacy, mozliwe iz troche plynu. Wiec pwu albo byla w trakcie albo sie szykowala. Boli podbrzusze wiec pewnie sie dzieje

KasikP kochana trzymam mocno kciuki zeby cykl zakonczyl sie pozytywnym tesciorem:tak:

Anulka specjalnie dla Ciebie :) fss.JPGvv.JPGyyy.JPGna drugim wybralam jasna zielona a ta zolta jest taka ze mozna ja nosic na dwa sposoby;-)

Załączniki

• fss.JPG
    fss.JPG
    33,3 KB · Wyświetleń: 49
  • vv.JPG
    vv.JPG
    57,5 KB · Wyświetleń: 57
  • yyy.JPG
    yyy.JPG
    30,6 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Witam!
Dzisiaj pierwszy raz mierzyłam temperaturę. Oczywiście przed wstaniem z łóżka i wyszła 37,12. Nie jest za wysoka jak na 7 dzień cyklu?
Aschlee mi się podoba sukienka w środku. Szczególnie ta w kolorze szarym.

Do góry