reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Maluś nie dziękuje. Zobaczymy co teraz wyjdzie. Ja też zresztą jestem ostatnio w kiepskim nastroju. Wszystko mnie jakoś przytłacza i jeszcze wyjazd męża. Sama nie mogę się na nic zdecydować.

Anula chciałam napisać to co Maluś. Najlepiej byłoby iść na betę jak masz taką możliwość.

reklama
Malusiolka Ja w wielkim oczekiwaniu. Do @ zostało mi 7 dni, trochę się stresuję i nie potrafię o tym nie myśleć. Zastanawiam się kiedy zacząć testować? Wiem, że za wcześnie i tak nic nie wyjdzie, ale jestem strasznie niecierpliwa. Chciałabym mieć to już za sobą.

Majdaczek ja też tak mam. Jestem strasznie niecierpliwa i też było mi ciężko o tym nie myśleć. Ale z jednej strony dużo lepiej nastawić się, że nic z tego i czekać na @. Milej jest się zaskoczyć pozytywnie niż rozczarować.

Anula88 no nie chce mi sie w to wierzyc. Ani cienia cienia nie ma? Kurde no przeciez mialysmy podobne objawy a @ nie spoznia sie ot tak bez powodu 4 dni. No i ta temp wysoka. Cos tu nie gra. A wogole jak wczesniej twoje cykle wygladaly? Regularne byly?

Majdaczek twoj wykres calkiem fajnie wyglada wiec trzymam kciuki i cierpliwosci!

Gabis ... regolarne 26-28 max ...nadal tempka,sluz plodny z takim hmm kremowym ( sorki za szczegoly)... ciągnie mnie dzis w pachwinach,cyc pelny i sutki bola ... hmm lipa jakas ... wiesz tak sobie juz nadzieje podciagam i mysle ...kiedys doktorek powiedział że chyba mam piasek czy zapalenie pęcherza wiec moze przez to ...

anula cholerka nie mozliwe:no: bylam pewna ze zawitasz z pozytywnymi wiesciami.

Kochane ja uciekam do lekarza.Bardzo jestem ciekawa co tam slychac u moich jajeczek :-D

gabis, nie martw się, wszystko będzie dobrze! wiem, że łatwo tak mówić, ale nic więcej nie mogę... &&&&&

Aschlee25
, &&&&&&&&&&

anula88
, ja jednak wierzę, że Ci się udało - zrób betę koniecznie!

majdaczek14
, łącze się z Tobą w ćwiczeniu cierpliwości - pociesze Cię, że u mnie jeszcze 10 dni zostało ;)

reklama
mariquita dzięki za słowa otuchy :) Trzymam za Ciebie kciuki.
Ta pogoda mnie dobija, zimno, mokro i jeszcze do tego zaczyna mnie strasznie gardło pobolewać. Najlepiej to bym rzuciła całą tą robotę, poszła do domu i położyła się w cieplutkim łóżeczku i troszkę poleniuchowała :)

Ostatnia edycja:
Do góry