reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Aschlee, Ewelinka, dziękuje że pytacie o mnie :* Podczytyje, ale jakoś brak ochoty na pisanie. U mnie wszystko w porządku, tylko od paru dni mam coś takiego, że siedzę i płakać mi się chce. Chyba w depresję popadam. W piątek msza za babcię i mam dylemat czy jechać do teściów. Prosili o przyjazd, ale jakoś nie chce mi się patrzeć na buzię szwagra mojego męża. Już dał odczuć na pogrzebie, że jesteśmy jak G.

Mychunia, współczuję zatok. Wracaj szybko do zdrowia :*

Gabis, ogromne gratulacje. Wiedziałam, że w końcu Wam się uda :*

Aschlee, fajne sukienki. Biała w grochy (mam nadzieję, że dobrze widziałam) jest bombowa, a z tych czterech najbardziej podobają mi się dwa kolorki. Ciemny i jasny zieleń :) Ostatnio oglądałam różne sukienki, bo mam zamiar niedługo coś sobie kupić. Brzuszek mniejszy, więc można się teraz dla ludzi pokazać :D

Gabis, co do bety ładnie rośnie i nie musisz powtarzać, chyba że chcesz. Jakby było coś nie tak lekarz dla pewności sam poprosi Ciebie o jej powtórzenie :)

Watpliwosci, brrr, co tam u Was Kochane? :*

Witam nowe dziewczyny i życzę powodzenia w staraniach.

reklama
Witaj Maluś:-)
Co do przedszkola to ja się dowiem 13.06 czy się Adaś dostał. Bardzo mi zależy na konkretnym przedszkolu, ale cóż trzeba czekać.

Hey...a ja rano zatestowalam i nic ... @ brak,temp ponad 37 ... odpuszczam ... jak zwykle rozczarowanie ... no ale coz ... bede wam kibicowala ....

Malus czemu masz taki kiepski humorek ostatnio? Glowa do gory kochana zawsze musi byc troche pod gore zeby potem moglo byc z gorki:tak: szwagrem sie nie przejmuj nie warto.Sa czasem tacy ludzie ze jak kogos krzywdza i widza ze udalo sie osiagnac cel to maja z tego wielki ubaw,ale takimi ludzmi nie warto sobie zawracac glowy.Los w koncu im odplaci za to co robia;-) ja bym tam poszla z podniesiona glowa i pokazala ze mam w doopie to co mysli i mowi.

Asmi, w takim razie czekam razem z Tobą i trzymam mocno &&&&& aby Adaś się dostał :*

Aschlee, ale taki humor sam do mnie przychodzi. Mam nadzieje, że niedługo się zmieni, bo M będzie mieć urlop :) 2 tygodnie w pierwszej pracy, gdzie do drugiej będzie musiał jeździć, ale za to 4 dni w tej drugiej pracy ma wolne i możemy coś planować :) Co do pójścia z podniesioną głową, M to samo mi mówił. A co u Ciebie? Jak starania?

Aschlee25 ma racje, ludzie potrafią ranić, szczególnie Ci po, których się tego nie spodziewamy. Ja zawsze sobie tłumaczę to tym, że oni dlatego tak się zachowują, bo czegoś nam zazdroszczą. I tego się najlepiej trzymać. Głowa do góry i do przodu.

Malus starania pelna para :-D dzisiaj mam kolejna wizyte zobaczyc co sie z pecherzykami dzieje:tak:
bardzo jestem ciekawa co dzisiaj uslysze mam nadzieje ze same pozytywne rzeczy.

reklama
anula, może stres i @ opóźniona będzie? Za bardzo o tym myślisz. Wyluzuj trochę, bo rozczarowanie boli. Może wybierz się na bete? Czasami test nie wychodzi, a ciąża jest.

Majdaczek, tak właśnie u nad jest. My sami do wszystkiego dążymy, a im wszyscy pomagają. A jak u Ciebie że staraniem?

Aschlee, w takim razie &&&& :* Cały czas jestem z Tobą. Mało pisze, ale myślę o Tobie :*

Do góry