Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Aschlee, Ewelinka, dziękuje że pytacie o mnie :* Podczytyje, ale jakoś brak ochoty na pisanie. U mnie wszystko w porządku, tylko od paru dni mam coś takiego, że siedzę i płakać mi się chce. Chyba w depresję popadam. W piątek msza za babcię i mam dylemat czy jechać do teściów. Prosili o przyjazd, ale jakoś nie chce mi się patrzeć na buzię szwagra mojego męża. Już dał odczuć na pogrzebie, że jesteśmy jak G.
Mychunia, współczuję zatok. Wracaj szybko do zdrowia :*
Gabis, ogromne gratulacje. Wiedziałam, że w końcu Wam się uda :*
Aschlee, fajne sukienki. Biała w grochy (mam nadzieję, że dobrze widziałam) jest bombowa, a z tych czterech najbardziej podobają mi się dwa kolorki. Ciemny i jasny zieleń Ostatnio oglądałam różne sukienki, bo mam zamiar niedługo coś sobie kupić. Brzuszek mniejszy, więc można się teraz dla ludzi pokazać
Gabis, co do bety ładnie rośnie i nie musisz powtarzać, chyba że chcesz. Jakby było coś nie tak lekarz dla pewności sam poprosi Ciebie o jej powtórzenie
Watpliwosci, brrr, co tam u Was Kochane? :*
Witam nowe dziewczyny i życzę powodzenia w staraniach.
Mychunia, współczuję zatok. Wracaj szybko do zdrowia :*
Gabis, ogromne gratulacje. Wiedziałam, że w końcu Wam się uda :*
Aschlee, fajne sukienki. Biała w grochy (mam nadzieję, że dobrze widziałam) jest bombowa, a z tych czterech najbardziej podobają mi się dwa kolorki. Ciemny i jasny zieleń Ostatnio oglądałam różne sukienki, bo mam zamiar niedługo coś sobie kupić. Brzuszek mniejszy, więc można się teraz dla ludzi pokazać
Gabis, co do bety ładnie rośnie i nie musisz powtarzać, chyba że chcesz. Jakby było coś nie tak lekarz dla pewności sam poprosi Ciebie o jej powtórzenie
Watpliwosci, brrr, co tam u Was Kochane? :*
Witam nowe dziewczyny i życzę powodzenia w staraniach.