reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dziewczyny nic nie widac- jest podejrzenie ciazy pozamacicznej. Powiekszony troche jajowod. Mam jechac do szpitala.

przykro mi :( tulę mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mnie cos mało ostatnio, czasu brak, wykańcza mnie ta praca na zmiany :( raz na 9 raz na 7 potem na 14, w tym tyg prawie dziecka nie widziałam!! Mam ochotę w przyszłym tyg wziąć L4 i spędzić z nim trochę czasu. Dzisiaj też idę na 14.
U mnie dzisiaj 24 dc, ale na nic nie liczę, nawet piersi mnie nie bolą...

reklama
Asieńko ja miałam podobnie w tym miesiącu, zaczęło mi się od 2- dniowych plamień a pózniej mi się @ rozkręciła . A może masz plamienie okołoowulacyjne ? Teraz doczytałam że @ Ci się z tego robi.. Przykro mi ale w tym miesiącu to samo mi się przydarzyło z tym że może miało to związek z moim zabiegiem i miesiączka u mnie trwała jak nigdy 8-10 dni..

Grochson tak mi przykro Kochana <tuli> trzymam za Ciebie kciuki o pozytywne rozwiązanie sprawy..

Ostatnia edycja:
Asia to może być implementacja, też tak miałam, życzę Ci żeby to było to ;*

Gochson przykro mi, leć do szpitala, bo ciąża pozamaciczna jest bardzo groźna można stracić jajowód... przechodziłam przez to w listopadzie (też było podejrzenie ciąży pozamacicznej) :-( a może się okaże jeszcze, że wszystko ok? życzę Ci tego z całego serca choć rokowania nie są zbyt dobre...

Agawa przykro mi....

Gochson mam nadzieje ze to nie to.... oby wszystko sie dobrze skończylo.... trzymam kciuki a moze za wczesnie jeszcze na zarodek? hmmm

Cześć Dziewczyny Widzę, że na forum rozmowy od rana, weszłam licząc że któraś może ma jakieś dobre wiadomości a tu niestety...
Agaawa przykro mi :( Trzymam kciuki, kolejny cykl musi być Twój!
AsiaSzw- niestety nie wiem jak Ci pomoc, bo nigdy się nie spotkałam z taką sytuacją, ale może poprostu zadzwoń do swojego gina i zapytaj?
Gochson- przykro mi :( ale wierzę, że wszystko dobrze się skończy..

Też mi się wydaje że być może za wcześnie na zarodek.. Właśnie patrze na Twój wykres i zauważyłam że ja dokładnie w te same dni miałam plamienia i @ i też tak długo u mnie trwała.. I zauważam że po 10 dniach miałaś pozytywny test w trakcie krwawienia?? Możliwe to jest ?? Ja zrobiłam jeden w trakcie jak się skończyły i miałam jedną kreseczkę :(
U mnie też długo a długo nie było widać zarodka także bądz dobrej myśli !!!
A u mnie dzisiaj 14 dc i chyba po raz pierwszy odczuwam ból okołoowulacyjny bo tak boleśnie promieniuje dosłownie od jajników po pachwinę i nogi..Temperatura 36,05 stopnia . Chyba rzeczywiście dużo rzeczy mi się poprzestawiało po tym zabiegu albo teraz baczniej obserwuję swoje ciało.. Czujecie kiedy macie owulacje ?

Ostatnia edycja:
reklama
005.gif

Starające się: 23

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
Emalia82,aureolcia,Ludzik,Gochson

Październik 2014:
Cyntia85

Czekamy na potwierdzenie:
wera86 - @15.01
mumminka - @17.01
m-s - @17.01
Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01
MotylkowaOna - @23.01

agamemnon - @ 24.01 - test wyszedł, tylko czekamy na potwierdzenie :)

Styczeń

CzekaCudu - @25.01
brrr85 - @28.01

iwo:) - @ 30.01
agniecha83 - @31.01

Luty
asik 87 - @2.02
AsiaSzw - @2.02
Monarti - @ 7.02
Aschlee25 - @ 4.02
doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02

Olusia7982 - @ 9.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Bezdzietna - @16.02
Marzec
mychunia - @19.03
6
Agaawa - @23.02
JustynaU - @ 25.03

Poczekalnia
anuszka,karotka00,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn,czarna2532,karolina859,mligocka,

Do góry