reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dziewczyny, wpadam powiedzieć ze będę tu dużo mniej bo czas odpuścić. Troche się poddałam i chciałam nawet zacząć brać tabletki anty ale maź się nie zgodził.

Gabis i Anula &&&&& za bete!!!

Wszystkim innym oczywiście życzę powodzenia!! :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
witam

Gabis - &&&& za betę

Suselku - ani się waż brać anty. Uda się to uda. Postanawiasz troszkę odpuścić forum, proszę bardzo. Ale tabletki?! Może troszkę luzu wam pomoże.

Anula - &&&

U mnie już koniec @. Czyli plamień 2 dni takich takich kilka kropli dosłownie, mega @ przez 2 dni, 1 dzień takie byle co na podpaskę bez skrzydełek i znów jeden dzień kilka kropli. @ ogólnie tylko 3 dni bo ta reszta to na małą wkładkę starczyło. Jednak coś z hormonami musi być nie tak. Ja takich @ nawet przed tarczycą i tabsami anty nie miałam. Z cyklu na cykl coraz bardziej dziwacznie.
ja dziś solarium, zakup sandałów i sukienki, paznokcie.

Miłego dnia.

Witam po weekendzie.

Motylkowa co tam u ciebie. Bylas w piatek na wizycie??

Susel jesli ma tobie pomoc odpoczynek od forum to pewnie ze rob przerwe. Ale powrot do tabletek zwiastuje problemy przy kolejnym podejsciu do staranek bo gospodarka hormonalna wysiadzie. Nie warto. Zwyczajnie odpusc i pozwol sobie na spontan. Nie zalamuj sie! I wracaj szybko z dobrymi wiesciami ;-)

Milego dnia wszystkim zycze

Dzień dobry!

Susełku- Kochana, doskonale Cie rozumiem, też nie raz to przechodziłam...:-( Zaglądaj jak najczęściej, życzę Ci dużo siły i wierze, że los niedługo i do Ciebie się uśmiechnie. Głowa do góry! ;-)

Motylek
- witaj, opowiadaj jak tam maluch, rośniecie? :laugh2:

Gabis, anula88- ściskam kciuki za jak najlepsze wyniki bety! ;-)

Aschlee
- jak tam? Ty w pracy? Jaki masz system pracy?

O jaki ruch od rana. To witam i ja.
Niestety nie zdążyłam rano isc na bete. Wiec bede sie stresowac do popoludnia.

Anula juz dzis testu nie robilam. Poczekam na bete.

Asia ty sie kochana szykuj ze w tym cyklu ty zaciazysz bo wiem że tez pijesz Inofolic.

Susel ty tu takich histori o tabletkach anty nie opowiadaj. Podpisuje sie pod tym co dziewczyny pisza. Przerwa ok, troche luzu napewno nie zaszkodzi.

Anula88 idz na tą bete. Nie trzymaj nas dluzej w niepewnosci. Albo chociaż zrob test.

Milego dnia dziewczyny.

Ostatnia edycja:
Hejka dopadło mnie przeziębienie :( kuruje się od soboty. Pls o kciuki by nas wypuścili z tego szpitala. Wyniki młodej super ob spadło do 18 a siedzimy tylko po to by dowiedzieć się jakie są wyniki rezonansu....

Gabis - ja brałam do 12 tyg Femibion I a obecnie II

Suselku - przerwa jak najbardziej wskazana. Będę trzymać kciuki. Tylko anty nie bierz bo się wszystko rozreguluje.

Motylku - czekamy na super wieści!

Dominika- życzę by udało się jak najszybciej bo potem psyche siada.

Suselku anty nie bierz bo to tylko problem wiem cos o tym. Damy rade i warto walczyc. Musisz znalezsc swoj sposob na wyluzowanie. Im szubciej odpuscisz tym szybciej sie uda...
Asiu - jak bedziesz miala czas podeslij mi kilka zdjec
Motylku kciukaski za wizyte
Iwo - zdrowka i obywcie szybko wyszly.
Ja dzis do gin zobaczyc czy owu juz byla czy nie....

Dominika Witam;) zycze oby sie szybciutkp udalo

reklama
Jeju dziewczyny jak mnie nosi w pracy. Usiedziec nie moge, chyba sie zwolnie na chwile i pojade na tą bete.
Poza tym co chwile latam do wc i sprawdzam czy wszystko ok. Bo co chwile mi sie wydaje ze @ przylezie.

Iwo zdrowka. Ja tez sie nie moge wygrzebac z przeziębienia.

Anula, Iwo a te witaminy to bralyscie od razu na własną rękę czy dopiero po wizycie u gin?

Do góry