reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ja siedzę właśnie w pracy i mam już dość :-( Pogoda taka, że się płakać chce. Jestem 6dpo i już z niecierpliwością czekam na testowanie. Pewnie i tak nic z tego nie będzie :no: ale nadzieja umiera ostatnia :tak:
Poradźcie mi kiedy najlepiej zacząć testowanie, ile dni po owulacji robiłyście pierwsze testy? Pomóżcie, bo zaczynam pomału wariować :szok:

Majdaczek to chyba nie ma reguły kiedy najlepiej testowac.
U mnie np w terminie @ czyli 13dpo byl straszny bladzioch. Ale u innych bladzioch byl kilja dni przed @. Tak czy siak im pozniej tym pewniejszy wynik. Ale wiem ze ciezko z cierpliwością. Trzymam kciuki.

Dziewczyny, jestem właśnie po pierwszej iui - mam testować w piątek 13-go ;) będzie to chyba 11 najdłuższych dni w moim życiu...
majdaczek14, wydaje mi się, że lepiej za wcześnie nie testować, bo jak nie będzie widocznej krechy, to można się podłamać... ale znając życie ja też pewnie nie wytrzymam ;) trzymam mocno kciuki &&&

Majdaczek u mnie w dniu spodziewanej @ wyszły II piękne kreseczki, ale dla pewności po 2 dniach zrobiłam betę, teraz Moje Szczęście w lipcu będzie miało 3 latka:) każdy organizm jest inny.Trzymam kciuki:)

Gabis- ja byłam u ginki dokładnie w 5t0d pierwszy raz na wizycie, aby potwierdzić ciążę i już od tamtej pory kazała mi brać. W tym kompleksie witamin jest: jest kwas DHA, kwas foliowy, wit. D, jod i żelazo. Same potrzebne rzeczy i nic nadto, więc ja ze spokojem to biorę. Gabis mówi się, że beta po 48 h powinna przyrosnąć minimum 66%. Spokojnie, będzie dobrze Kochana, jesteś bardzo dzielna. Ja tak samo panikowałam, o ile nie jeszcze bardziej. I tez non stop latałam do łazienki, bo jak wypływał śluz, to już byłam pewna, że to krew. Ech, straszne to, ciągle w stresie. A teraz dalej się denerwuje, bo za tydzień USG genetyczne...

Aschlee- o kurcze, przykro mi. Nie wiedziałam, ze już nie pracujesz. Szkoda, ze tam pacjenci nie sa traktowani z należytym szacunkiem. A rozumiem Cie doskonale, bo ja też mam podobny charakter. Ale niestety jedna osoba w pojedynke niewiele jest w stanie zmienić, już nie raz to przerabiałam. Przykre to.

Mariquita- ściskam kciuki, oby to była pierwsza i zarazem ostatnia IUI, a za dwa tygodnie oby były piękne kreski na teście ciążowym.

reklama
Do góry