reklama
papryczka_
Fanka BB :)
Asiu, zapomniałam o Tobie przepraszam. Pisze z tel.i wstawia mi wyrazy wiec jak coś mówcie to będę tłumaczyć co autor miała na mysli zaczynam brać kwas foliowy po cichu liczymy na 1 udany cykl, mam nadzieje, ze za dużo nie wymagam
bada m.
Gabis gratuluje serdecznie
xAnia dziękuje za pamięćśrednio się czuje,żeby nie powiedzieć okropnie-rano wymioty i całodniowe mdłości,popołudniami dużo leże (lekarz oprócz ciąży stwierdził krwiaka,dał duphaston i za tydzień kontrola),dobrze ,ze dzieci już mniej wymagające niż kiedyś,jeszcze miesiąc i urlop,którego nie mogę się doczekać Pozdrawiam i przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-)
xAnia dziękuje za pamięćśrednio się czuje,żeby nie powiedzieć okropnie-rano wymioty i całodniowe mdłości,popołudniami dużo leże (lekarz oprócz ciąży stwierdził krwiaka,dał duphaston i za tydzień kontrola),dobrze ,ze dzieci już mniej wymagające niż kiedyś,jeszcze miesiąc i urlop,którego nie mogę się doczekać Pozdrawiam i przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-)
gabis
Anula dzieki za wyliczenie terminu. Ja juz sobie zapomnialam jak to sie wszystko liczy. Kiedys mialam to w jednym palcu a teraz nawet nie wiem który to bedzie tydz.ciazy.
Ale narazie nie to mi w glowie tylko jutrzejsza beta zeby byla dobra.
Anula a wiesz ze ten cykl to byl z Inofolic'em. I teraz to wierze ze to pomoglo. A ty pijesz caly czas Inofolic?
Dziewczyny a co bierzecie w ciąży, jakie witaminy?
Dominika ja tez jestem juz mamusią.
Ale narazie nie to mi w glowie tylko jutrzejsza beta zeby byla dobra.
Anula a wiesz ze ten cykl to byl z Inofolic'em. I teraz to wierze ze to pomoglo. A ty pijesz caly czas Inofolic?
Dziewczyny a co bierzecie w ciąży, jakie witaminy?
Dominika ja tez jestem juz mamusią.
Ostatnia edycja:
Anula1988
Gabis- Kochana, ja też piłam w szczęśliwym cyklu ino folic po 2 saszetki dziennie. Brałam też wiesiołek i acard. Chciałam sobie super przygotować organizm na majówkę w górach, hihi. Kurde coraz więcej Kobietkom pomaga, chyba cos w tym jest Ja biore Gabis taki kompleks witamin, który nazywa się Omega Med Optima Forte, który polecila mi ginka dla kobiet w ciąży. Beta na pewno jutro będzie pięknie wysoka Masz jeszcze teścik na jutro? Ja przez pierwsze pare dni robiłam codzinnie, bo wciąż niedowierzałam w to wszystko i że udało się naturalnie po 2 latach starań. Moocno Cie wspieram!
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Hey... u mnie nadal nic ... @ brak ... jutro chyba na bete sie wybiore ... jakos nie chce mi sie wierzyc ze mogloby sie udac i czekam .... nawet nie spieszno mi .... widzę ze ladnie wam ten folikowy specyfik pomogl .... w razie czego,może zapodam w kolejnym cyklu .... chociaz teraz postanowiła m ze jak sie nie udalo to ... odpuszczam chyba ....
Ja wpadlam tylko na chwilke bo caly wieczor siedze w ksiazeczkach bo w koncu mam chwile dluzej dla siebie.Cora spi,Maz tez to mam wolne
anula88 trzymam kciuki zeby sie udalo
gabis kciuki za jutro.Na pewno wszystko bedzie dobrze
Milego wieczoru Kochane
anula88 trzymam kciuki zeby sie udalo
gabis kciuki za jutro.Na pewno wszystko bedzie dobrze
Milego wieczoru Kochane
reklama