reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Asiu, zapomniałam o Tobie przepraszam. Pisze z tel.i wstawia mi wyrazy wiec jak coś mówcie to będę tłumaczyć co autor miała na mysli:p zaczynam brać kwas foliowy:) po cichu liczymy na 1 udany cykl, mam nadzieje, ze za dużo nie wymagam :D

Gabis gratuluje serdecznie :-D
xAnia dziękuje za pamięć:happy:średnio się czuje,żeby nie powiedzieć okropnie-rano wymioty i całodniowe mdłości,popołudniami dużo leże (lekarz oprócz ciąży stwierdził krwiaka,dał duphaston i za tydzień kontrola),dobrze ,ze dzieci już mniej wymagające niż kiedyś,jeszcze miesiąc i urlop,którego nie mogę się doczekać :happy: Pozdrawiam i przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-)

Anula dzieki za wyliczenie terminu. Ja juz sobie zapomnialam jak to sie wszystko liczy. Kiedys mialam to w jednym palcu a teraz nawet nie wiem który to bedzie tydz.ciazy.
Ale narazie nie to mi w glowie tylko jutrzejsza beta zeby byla dobra.

Anula a wiesz ze ten cykl to byl z Inofolic'em. I teraz to wierze ze to pomoglo. A ty pijesz caly czas Inofolic?

Dziewczyny a co bierzecie w ciąży, jakie witaminy?

Dominika ja tez jestem juz mamusią.

Ostatnia edycja:
Gabis- Kochana, ja też piłam w szczęśliwym cyklu ino folic po 2 saszetki dziennie. Brałam też wiesiołek i acard. Chciałam sobie super przygotować organizm na majówkę w górach, hihi. Kurde coraz więcej Kobietkom pomaga, chyba cos w tym jest :laugh2: Ja biore Gabis taki kompleks witamin, który nazywa się Omega Med Optima Forte, który polecila mi ginka dla kobiet w ciąży. Beta na pewno jutro będzie pięknie wysoka :laugh2: Masz jeszcze teścik na jutro? Ja przez pierwsze pare dni robiłam codzinnie, bo wciąż niedowierzałam w to wszystko i że udało się naturalnie po 2 latach starań. :sorry: Moocno Cie wspieram!

Hey... u mnie nadal nic ... @ brak ... jutro chyba na bete sie wybiore ... jakos nie chce mi sie wierzyc ze mogloby sie udac i czekam .... nawet nie spieszno mi .... widzę ze ladnie wam ten folikowy specyfik pomogl .... w razie czego,może zapodam w kolejnym cyklu .... chociaz teraz postanowiła m ze jak sie nie udalo to ... odpuszczam chyba ....

Ja wpadlam tylko na chwilke bo caly wieczor siedze w ksiazeczkach bo w koncu mam chwile dluzej dla siebie.Cora spi,Maz tez to mam wolne:-D
anula88 trzymam kciuki zeby sie udalo:tak:

gabis kciuki za jutro.Na pewno wszystko bedzie dobrze:tak:

Milego wieczoru Kochane

reklama
Gabis gratuluję i trzymam kciuki za piękną jutrzejszą betę :-)

Anula88 trzymam kciuki:-) Mam nadzieję, że i Tobie się udało.

Do góry