reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Anula cykle mam 27-28. Teraz owu mialam w 16dc.
Mysle ze jak ma cos wyjsc to w terminie@ chyba wyjdzie.

Asia dzieki. Piekne zdjecie. Alez bym chciala jeszcze raz pojechac do Paryza... cudnie!

Ostatnia edycja:
reklama
Anula, ja robiłam w 25 dc i wyszła bardzo bladziutka kreska, ale już była ;) Ale u mnie to i tak od początku coś było nie tak, beta niska, a mimo wszystko było widać ;)

Kurcze ja to chyba nadzieja zyje ... jak nie wyjdzie w terminie @ to jeszcze sobie pomarze ze a noz ... no to hmm jutro zakupie to w nd z porannego zapodam ....

Gabi trzymam kciuki ....

A mnie cos cmi brzucho ... ehh

Widze ze 3 laski robia podejscie do testowania.

Anulka moja kochana oglaszaj narodowy dzien testowania jutrooo. Moze dziewczyna sie poszczesci.

przepraszam ze troche mnie nie bylo, ale bylam bardzo zajeta a poza tym jak wiecie staram sie troche odpuscic. wiec Mimozama w pelni Cie rozumiem. powodzenia!
mialam dzisiaj troszeczke krwi ze sluzem i nie czuje sie ciazowo wiec wyglada na to ze znow nic z tego :dry: planuje zmierzyc tempke i jak bedzie niska to mam pewnosc i odstawie duphaston bez testowania.

grubson no niestety nigdy nie uslyszalam serduszka, ale wierz mi, bylo ciezko :-(
grubson, Aschlee z tym nie mowieniem do 12 tygodnia to tez nie zawsze jest najlepsza opcja. ja ostatnio nie powiedzialam rodzicom, a jak sie okazalo ze jednak nic z tego to wyslalam mamie wiadomosc "jestem w trakcie poronienia, za dwa dni mam zabieg", dopiero pozniej sobie zdalam sprawe jak beznadziejnie to wyszlo. obyscie kochane szybko zaszly i nie mialy takich problemow!:tak:

jolasia jeden cykl sie pomeczysz bez lekow ale moze warto!

witam nowe dziewczyny! powodzenia!

karowit, Anianka gratulacje!

asmi tak jak Blair proponowalabym Ci mierzenie tempki, bo to najlepiej wskaze owu i bedziesz wiedziala kiedy odstawic wiesiolek. ja mierze w ustach i mam calkiem dokladne pomiary, tylko musisz zwrocic uwage zeby mniej wiecej w tym samym miejscu mierzyc. a mysle ze mierzenie od 8dc to nie problem, bo owu raczej tak szybko nie powinna byc, wiec zdarzysz zaobserwowac skok owulacyjny.

Gochson ale cudowne wiesci!! :-) wiedzialam ze bedzie dobrze!! to teraz juz oficjalne gratulacje kochana!! :-)

anula88, gabis zaciskam mocno kciuki za wasze testowania!!!!

Ostatnia edycja:
Anula ty jak mowisz ze termin masz na dzis to do niedzieli jak @nie bedzie to na bank powinno wyjsc.

Ja dam znac jutro. Troche juz sie nakręciłam niepotrzebnie i bede sie stresowac.

susel, no wierzę, skoro mnie było ciężko to u Ciebie naprawdę musiało być strasznie. Ale kurde, na pewno niedługo się uda i będzie wszystko dobrze, musi tak być!

A powiedz mi, jak miałaś te poronienia w 4 czy 5 tygodniu - długo krwawiłaś? I to były zabiegi czy samoistne? Bo u mnie taka huśtawka.. kilka dni przerwy i znowu plamię i tak w koło..

grubson a bierzesz jakis duphaston lub luteine po owulacji? Ja tez mialam takie krotkie cykle i dwie poprzednie ciaze dopiero po @ sie dowiedzialam. Teraz juz testowalam w 26 dc i od razu jak pojawily sie plamienia to zwiekszylam dawke luteiny.

anula88- test spokojnie wyjdzie wcześniej. Ja @ miałam dostać w sobotę, a już we wtorek na teście była blada druga kreska, ale spokojnie widoczna. W czwartek beta 259 a w sobote w dniu spodziewanej @ beta przyrosła do 710. Także testuj śmiało.

Gabis- już się mogę doczekać jutra!

:laugh2::laugh2::laugh2: DZIEWCZYNKI OGŁASZAM JUTRO NARODOWY DZIEŃ TESTOWANIA!!! :laugh2::laugh2::laugh2:

Buziaczki dla Wszystkich!

reklama
Do góry