reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Anula jeee narodowy dzien! Super ale i tak mysle ze to sie nie uda. No ale nic. Juz o tym nie mysle. Co ma byc to bedzie.

reklama
Gochson, na razie nic nie biorę bo to było nasze pierwsze w życiu podejście, a jednak 50-60% ciąż biochemicznych ulega poronieniu także to mogło być wszystko.. Zobaczymy co będzie dalej, ale spodziewam się, że może mnie to czekać, że mogę mieć jakiś niedobór progesteronu..
W razie czego mam duphaston bo ostatnio zdążyłam wziąć dosłownie z 4 tabletki także w razie pozytywnego testu i jakichś plamień zacznę od razu brać.

Ale na razie to niech mi się wszystko oczyści i czekam na normalny @ bo strasznie dziwne rzeczy się ze mną dzieją, jednego dnia plamienie a kolejnego płodny śluz :O A to już 2 tygodnie od poronienia.

Anula jutro zakupie tesciora ;-) strzele po poludniu ... najwyzej w nd rano jeszcze ....

Gabis szczerze ci powiem ze ja u siebie nie widze kresek ... co najwyżej jedna ;-)
... no ale spróbujmy ....

Ogródek podlalam .... lece sie ogarnac bo jutro jeszcze do pracy ....

I niech @ nie przyjdzie .... amen :-)

grubson te dwa pierwsze byly samoistne, tak wczesnie to chyba z reguly jest samoistnie. przy pierwszym krwawilam 15dni a przy drugim 9 dni. przerwy wlasciwie nie bylo, ale byly krwawienia na zmiane z plamieniami.

ciezarowki, czy ktoras z was miala pozytywny cykl z allegro 12dpo (lub wczesniej)? wiem ze nie sa one zbyt czule, ale przez ta radosna testowa atmosfere na forum :-p cos zaczynam myslec zeby jednak jutro zrobic, jezeli tempka bedzie wysoka.

Hmm no ja własnie miałam 5 dni krwawienie, 3 dni nic, 2 dni plamienie, znowu 2 dni nic, znowu plamienie, znowu nic... Normalnie masakra, wolałabym normalnie się przez tydzień konkretnie pomęczyć niż taką huśtawkę :/

Ależ marudzę :p Po prostu chcę znowu się starać, znowu czekać na testowanie i inne takie, a nie taka kurde próżnia :p:p

No i jestem. Niestety bez dobrych wiadomosci. Krecha jedna. Temp.dalej 37.1.
Wiedzialam ze tak będzie.
Anula88 nadzieja w tobie &&&

reklama
Witajcie!

Susełku
- Kochana mi już 12 dpo wyszedł pozytywny test z widoczną drugą kreską. Nie testowałam wcześniej, bo tak to może by się okazało, że jeszcze wcześniej byłoby widać też, że test jest pozytywny. Śmiało możesz spróbować testować. ;-)

Dziewczynki moooocno ściskam kciuki za Was i pozytywne wiadomości! Czekam już od rana jak na szpilkach. ;-)

Do góry