reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

To tak zrobię, bo w 5 dniu cyklu mam już tylko plamienie, więc będę mierzyć temperaturę rtęciowym dopóki nie przyjdzie ten mój. Uciekam bo coś mnie głowa boli. Dziękuje za wsparcie. Mam nadzieję, że się uda. Pozdrawiam i do jutra.

reklama
Anula wiem właśnie ze bedą to duże koszty ale powiedzieli ze planowali te koszty jak i mnie planowali i mam nie dyskutować ;p
Ja bym chciała zatańczyć bachate albo kizombe.
Mnie przeraża tylko wybór sali jak to ogarniemy to reszta juz z górki ;)
No to czujesz ze jesteś w ciazy ;) ale dla tego małego ludka to wszystko sie zniesie ;)
Najgorzej ze psychicznie cieżko odpuścić... Ale nie zaglądam na wykres, nawet nie wiem w którym dniu cyklu jestem, ostatnio jakiegoś dola starankowego złapałam, widzę ze G co raz bardziej jest pewny tego ze chce dziecko... Kurde dwa razy wpadliśmy a jak człowiek chce świadomie to sie nie udaje...

Asmi w razie co to pytaj :) trzymam kciuki :)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Oj Malusiolka sprawiedliwosci niestety nie ma. Wiem co czujesz bo moj Mati w tamtym roku też sie nie dostał do żadnego państwowego i niestety ból bo musial isc prywatnie i niestety budżet obciążyło.

Heyka ... podczytuje i podczytuje ... juz chyba zalamka totalna ... @ dzis powinna być ... śluz jak w dni plodne ... i tak sobie leze i czekam jak na wyrok ;-) ....

anula88 trzymam mocno kciuki zeby ta wredna @ juz nie przyszla:tak: przez najblizsze 9 miechow

Gabis - trzymam kciuki mocna i śle &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Gochson - GRATULUJE kropka!!!

Malusiolka - spokojnie, kiedy II etap? moja dostała się z II etapu, a potem jak cos odwołanie, a ostatecznie uderzysz X lub XI bo się zawsze cos zwalnia.

reklama
Do góry