reklama
Anula wiem właśnie ze bedą to duże koszty ale powiedzieli ze planowali te koszty jak i mnie planowali i mam nie dyskutować ;p
Ja bym chciała zatańczyć bachate albo kizombe.
Mnie przeraża tylko wybór sali jak to ogarniemy to reszta juz z górki
No to czujesz ze jesteś w ciazy ale dla tego małego ludka to wszystko sie zniesie
Najgorzej ze psychicznie cieżko odpuścić... Ale nie zaglądam na wykres, nawet nie wiem w którym dniu cyklu jestem, ostatnio jakiegoś dola starankowego złapałam, widzę ze G co raz bardziej jest pewny tego ze chce dziecko... Kurde dwa razy wpadliśmy a jak człowiek chce świadomie to sie nie udaje...
Asmi w razie co to pytaj trzymam kciuki
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Ja bym chciała zatańczyć bachate albo kizombe.
Mnie przeraża tylko wybór sali jak to ogarniemy to reszta juz z górki
No to czujesz ze jesteś w ciazy ale dla tego małego ludka to wszystko sie zniesie
Najgorzej ze psychicznie cieżko odpuścić... Ale nie zaglądam na wykres, nawet nie wiem w którym dniu cyklu jestem, ostatnio jakiegoś dola starankowego złapałam, widzę ze G co raz bardziej jest pewny tego ze chce dziecko... Kurde dwa razy wpadliśmy a jak człowiek chce świadomie to sie nie udaje...
Asmi w razie co to pytaj trzymam kciuki
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Gochson super niech Fasolek rośnie w siłę ;-)
Gabis trzymam kciuki za testowanie ;-)
Buziaki ;*
Gabis trzymam kciuki za testowanie ;-)
Buziaki ;*
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Asmi, nie wiem jak z wyjazdem.
Jest mi źle, bo Oliwia w tym roku nie dostała się do żadnego przedszkola. Gdzie tu sprawiedliwość?
Jest mi źle, bo Oliwia w tym roku nie dostała się do żadnego przedszkola. Gdzie tu sprawiedliwość?
Gabis - trzymam kciuki mocna i śle &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gochson - GRATULUJE kropka!!!
Malusiolka - spokojnie, kiedy II etap? moja dostała się z II etapu, a potem jak cos odwołanie, a ostatecznie uderzysz X lub XI bo się zawsze cos zwalnia.
Gochson - GRATULUJE kropka!!!
Malusiolka - spokojnie, kiedy II etap? moja dostała się z II etapu, a potem jak cos odwołanie, a ostatecznie uderzysz X lub XI bo się zawsze cos zwalnia.
reklama