reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Gabis- No coś Ty, NIE WIERZE! I jeszcze dalej taka wysoka temp.! :szok: To ja już nic nie rozumiem... Gabis może pojawiło się coś w między czasie na teście?? Nieee no, jestem w szoku. :no2:

reklama
Jeju Anulka poszlam jeszcze raz zobaczyc na ten test i tak jakby jakis bladzioch był. Ale kurde nie wierze w to. Mąż wstal i mowi ze tez cos tam widzi wiec to chyba nie moje urojenia. No to teraz to ja juz nic nie wiem.
Boje sie ze moze cos tam faktycznie sie wykluwa ale sie nie utrzyma. Bo przecież w terminie @ to raczej krecha powinna byc wyraźna.

Gabis- pokaż nam teściora. Gabis jesteś 13 dpo, testy mają prawo więc wychodzić blade. A jaka jest czułość tego testu? 10 czy 25?

Anulka czulosc 25. Wiem ze chcesz mnie pocieszyc kochana ale czemu Tobie np wychodzily blade juz 4dni przed @... .ja nie wierze ze to moze byc TO.
Dodaje moj test. Ocencie czy cos tam widac bo mi sie juz w oczach mieni.

Załączniki

• 1401513362278.jpg
    1401513362278.jpg
    8,8 KB · Wyświetleń: 75
Gabis- Kochana, ja gołym okiem widzę tą druga bladziutką kreskę, mimo, że jakość słaba. A do tego test 25, więc kreska może wyjść blada. ;-)U mnie mogły wyjść testy wcześniej, ponieważ ja mam długą fazę lutealną, tzn. @ dostaję dopiero 16 dnia fazy lutealnej. Gabis masz możliwość pójść na badanie krwi?? Kurczę, ja myślę, że to TO. Wysoka temp., plus bladzioszek. Ty wiesz, że po cichutku będę mocno wspierać ;-) Jestem dobrej myśli.

Witam, Witam Panie po tak długiej przerwie.Wszystkim dziewczynom gratuluję z całego serca życzę spokojnych i bezpiecznych 9 miesięcy, a później zdrowych malenstw i dużo przesłanych nocy:) ciąża to CUDOWNY stan a macierzyństwo jest najpiękniejsza i najcudowniejsza "rzecza" (jeśli mogę to określić tak) która może spotkać kobiete;) Wszystkim starającym życzę upragnionych II kreskeczek i wytrwałości w pokonywaniu przeszkód z tym związanych, siły i wiary ze się uda.Marzeniem każdych rodziców i większości malzenstw jest posiadanie potomka-jedni Szczęściem są obdarzeni wcześniej inni z kolei muszą trochę dłużej poczekać. I dla tych Pan, które niestety muszą czekać życzę wytrwalosci:) Co do oglądania testów, po czasie wypowiadałam się już kiedys:p Zawsze powtarzam kobieta jest szczęśliwa kiedy ma dwa imiona: Kochanie i Mama, jeszcze będziecie szczęśliwe:) My niestety starania o drugie dziecko musimy odłożyć, co bardzo mnie smuci:( Malusiolko, mój Olu tez nie dostał się do przedszkola, dokładnie do 3 latków. Gabis, kazdy organizm jest inny, moze stezenie hormonu nie jest jeszcze takie duze i dlatego, glowa do gory.Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Anulka wiem kochana. Ty jestes niezastapiona na tym forum. Zobacze czy uda mi sie isc na bete a jak nie to jutro powtorze test. :-*

Gabis heyy ja też ja widzę ! :-) a ja w pracy od 7 wiec popoludniowo zatestuje .... u mnie @ brak ... brzucho już nie cmi ... hmm ....

reklama
Do góry