reklama
gabis
Fanka BB :)
Jeju Anulka poszlam jeszcze raz zobaczyc na ten test i tak jakby jakis bladzioch był. Ale kurde nie wierze w to. Mąż wstal i mowi ze tez cos tam widzi wiec to chyba nie moje urojenia. No to teraz to ja juz nic nie wiem.
Boje sie ze moze cos tam faktycznie sie wykluwa ale sie nie utrzyma. Bo przecież w terminie @ to raczej krecha powinna byc wyraźna.
Boje sie ze moze cos tam faktycznie sie wykluwa ale sie nie utrzyma. Bo przecież w terminie @ to raczej krecha powinna byc wyraźna.
gabis
Anula1988
Gabis- Kochana, ja gołym okiem widzę tą druga bladziutką kreskę, mimo, że jakość słaba. A do tego test 25, więc kreska może wyjść blada. ;-)U mnie mogły wyjść testy wcześniej, ponieważ ja mam długą fazę lutealną, tzn. @ dostaję dopiero 16 dnia fazy lutealnej. Gabis masz możliwość pójść na badanie krwi?? Kurczę, ja myślę, że to TO. Wysoka temp., plus bladzioszek. Ty wiesz, że po cichutku będę mocno wspierać ;-) Jestem dobrej myśli.
papryczka_
Witam, Witam Panie po tak długiej przerwie.Wszystkim dziewczynom gratuluję z całego serca życzę spokojnych i bezpiecznych 9 miesięcy, a później zdrowych malenstw i dużo przesłanych nocy ciąża to CUDOWNY stan a macierzyństwo jest najpiękniejsza i najcudowniejsza "rzecza" (jeśli mogę to określić tak) która może spotkać kobiete Wszystkim starającym życzę upragnionych II kreskeczek i wytrwałości w pokonywaniu przeszkód z tym związanych, siły i wiary ze się uda.Marzeniem każdych rodziców i większości malzenstw jest posiadanie potomka-jedni Szczęściem są obdarzeni wcześniej inni z kolei muszą trochę dłużej poczekać. I dla tych Pan, które niestety muszą czekać życzę wytrwalosci Co do oglądania testów, po czasie wypowiadałam się już kiedys Zawsze powtarzam kobieta jest szczęśliwa kiedy ma dwa imiona: Kochanie i Mama, jeszcze będziecie szczęśliwe My niestety starania o drugie dziecko musimy odłożyć, co bardzo mnie smuci Malusiolko, mój Olu tez nie dostał się do przedszkola, dokładnie do 3 latków. Gabis, kazdy organizm jest inny, moze stezenie hormonu nie jest jeszcze takie duze i dlatego, glowa do gory.Pozdrawiam.
Ostatnia edycja:
reklama
MotylkowaOna
Gabis trzymam mocno kciuki i ja tez mysle ze to to &&&&&&&&&&&&&