reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Malus dopiero teraz doczytalam.Cholerka strasznie mi przykro ale pewno jest drugi etap...mam nadzieje ze jednak Corcia jeszcze sie dostanie:tak:
ja po badaniu jest ok wszystko:tak:

Dziewczyny testujace jutro zaciskam kciuki i czekam na pozytywne wiesci

Aschlee- jak tam monitoring? Jest pęcherzyk dominujący, jakie endometrium? No napisz cos więcej ;-)

Malus- ja myśle jak Goska, nie ma co się załamywać, tylko trzeba walczyc dalej.

Grubson a to ja troszenke dluzsze .... 26-28 max ;-) ... i tak sie zastanawialam czy tescik w @ to zawsze wyjdzie czy może by poczekac troszke ... no ale wez tu wytrzymaj ;-)

Gosia, Anulka, Aschlee, M był w domu na obiedzie i tak sobie rozmawialiśmy, że będzie trzeba się przejść do przedszkola i zapytać o listę rezerwowych. M powiedział, że jak sie nie uda, to w przyszłym roku muszą Oliwie przyjąć, bo będzie mieć 5 lat, a Roksanka pójdzie prywatnie. Jest przykro, ale nic na to nie poradzę. A co do 2 etapu, to nie wiem kiedy jest.

Chciałam pochwalić się postępami mojej Oliwki. Od środy pięknie literki i cyferki pisze sama, tylko pyta się co ma napisać. Przed chwilką napisała Mama i Tata, aż się lezka w oku zakręciła :)

&&&&&& za testujace.

reklama
Witam witam.

Gochson!!!! Super wiesci!!!

Gabis czekam na pozytywny test!!

Dziewczyny padam na twarz. Nie nadrobie sory. Postaram sie od jutra byc na biezaco.

Milego wieczoru zycze.

A to tak na dobranoc :-) z wczorajszego wieczoru.

Załączniki

• 1401476494104.jpg
    1401476494104.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 39
Do góry