reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dziękuje Wam Dziewczyny za kciuki! Ale ja się nie nastawiam, bo potem tylko jeszcze większe rozczarowanie będzie.

AsiaSzw- jak tam wizyta u Pania bioenergoterapeuty?? Co tam Ci robił? :-)

Cyntia- będzie dobrze, zobaczysz, donosisz zdrowa ciążę i tak jak Twój suwaczek pokazuje urodzisz piękne maleństwo 1 pazdziernika :-)

Jeszcze raz Wam dziękuje, Kochane jesteście, że mnie tak wspieracie! :***

reklama
Bezdzietna - jak bym nie miała dzieci to myslę że rozważalibyśmy adopcje ale dopiero gdy inne metody nie odniosły by skutku.
A co myslicie o surogatkach? Słyszy się glównie wśród tzw. celebrytów. Tylko po to by dziecko twoje geny miało:sorry2: jak dla mnie fanaberia.....

Cytnia - dopiero zobaczyłam suwaczek :-) oczywiscie z głupoty sprawdziłam i sobie 10.10.2014 w emka urodziny (ech marzenie)

Anula - ładny pęcherzyk, :tak: szkoda że nie wiesz ile endo miało.

Aureocia - co to za schizy???? Trzeba sie cieszyć że się udało a nie wymyślać powody do zmartwień.

hej dziewczyny :tak:

ja wczoraj też miała strasznego doła, potem się źle czułam, a na koniec się nie wyspałam.... :baffled:

aureolcia bo nakopie, szkodzisz sobie i fasolince. Wszystko będzie dobrze! :tak:

to nie przeszłość świadczy kim osoba będzie w przyszłości, ale jego charakter i wychowanie, choć o tym ostatnim czasem ciężko mówić

miłego dnia dziewczynki :tak:

No dokładnie zgadzam się z Tobą w 100 % a ja dzisiaj nocka nie przespana już nawet jakieś ziołowe tabletki nasenne z apteki nie działają masakra jakaś już siedzę na fb i gram w cukierki i popijam kawę , czekam aż się jasno zrobi R pojechał pół godziny temu do pracy ...

Witajcie dziewczyny :)
Zrobiłam dziś jeszcze raz teścik. I tak:
Jak pasek się zamacza i leci w lewo to pojawia się najpierw jedna potem druga kreseczka i przez chwilę są dwie. Ale za raz ta pierwsza znika.
Zrobiłam w swoim życiu wiele testów. Ale tak nie miałam nigdy.
Myślę że nie jestem w ciazy - kupiłam kiedys 10 testów ciążowych BOBOtest.
i z nich teraz robię właśnie
.
Uważam że nie są one dobre.
Wydaje mi się że mogą wprowadzic dużo zamieszania choćby osobom które od lat wyczekują choćby cienia tej kreseczki.

Jak test wysechł też był cień tej drugiej.

Poczekam do terminu miesiączki i zrobię inny tescik.

Ale te już wykorzystam choćby dla zbadania jak te testy działają - Zostało mi 3 i nie będę się nimi już sugerowac.

A jeżeli miesiączka nie przyjdzie zrobię innej firmy test.

Witaj CzekaCudu o poranku :-) rzeczywiście dziwne te Twoje testy , wiesz masz rację że mogą osobę która wyczekuje na upragnione dwie kreseczki wprowadzić w błąd , osobiście uważam że takich rzeczy producent nie powinien robić.. Dlatego moim zdaniem testować powinno się po terminie @ wówczas wynik jest bardziej wiarygodny niż przed..

Witaj CzekaCudu o poranku :-) rzeczywiście dziwne te Twoje testy , wiesz masz rację że mogą osobę która wyczekuje na upragnione dwie kreseczki wprowadzić w błąd , osobiście uważam że takich rzeczy producent nie powinien robić.. Dlatego moim zdaniem testować powinno się po terminie @ wówczas wynik jest bardziej wiarygodny niż przed..

Wiem, ale każda z nas jest niecierpliwa. :)

No dokładnie zgadza się :tak: i wiem po sobie że jak tylko miałam okazję szalałam z testami a potem było wielkie rozczarowanie , a jak miesiączki nie miałam miesiąc to testu nie zrobiłam bo zostałam wprowadzona przez lekarza w błąd że w miesiącu sierpniu wystąpił u mnie cykl bezowulacyjny po czym się okazało że byłam już wtedy w 4 tygodniu ciąży ...

Po prostu zupełnie przestałam czekać na okres i tak jakoś się nie pojawił.

Ostatnia edycja:
CzekaCudu - a ja trzymam kciuki, by się okazało, ze w brzuszku już coś się dzieje! A który masz teraz dzień cyklu?

reklama
Hej Laski :)
Widzę, że aktywnie od samego rana.
Ja już w pracy właśnie pałaszuje śniadanie bo muszę leki wziąć. Głowa mnie boli i źle spałam tak jak ty Karola masakra.

Anulka mój Bio to on tak dotyka miejsca z problemami boli jak diabli, ale pomaga. Wczoraj się poddałam na brak dzidziusia, plecy i pierwszy raz głowę bo jakaś deprecha mnie dopada. Od razu lepiej się na deklu poczułam. Zobaczymy jak będzie z owu?!

U nas -18 a u was? Sopot zamarzł doszczętnie. W weekend pójdę zobaczyć czy morze zamarzło, co to jest wtedy za widok....

Miłego dzionka dziewczynki, życzę wam i sobie udanego piątku, super humoru i w moim przypadku duzo pracy bo mnie nosi jak siedzę.

Dziewczyny na moim USG mam w opisie że endometrium 10mm czy to jest git?

Buziaczki słodziaczki :)

Do góry