reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

A w którym dniu cyklu ta grubość? Ja przed owu miałam 9 mm, teraz 12, a gdy byłam na początku zeszłej ciąży, w 6 tyg, to nawet 19 mm (w ciąży jest grubsze). 10 mm to w sam raz chyba na okolice owulacji :-) Endometrium robi się grubsze w cyklu.

reklama
AsiaSzw wzajemnie kochana miłego dzionka Ci życzę :-) wiesz ja przeczuwałam że czekają mnie teraz bezsenne noce bo dokładnie tydzień temu dowiedziałam się o śmierci ukochanej cioci która zmarła w bardzo młodym wieku i jak wczoraj pojechaliśmy do kapliczki się pomodlić to dopiero to do mnie dotarło że Jej już nie ma bo Ją zobaczyłam.. Ja to wogóle strach jestem na takie rzeczy ale cieszę się że mam takie wsparcie w R zawiózł mnie, pocieszał, przywiózł..W nocy mocno przytulał.. Asieńko u nas mróz, zimno jak diabli brr śląsk w białym śniegu . Z tego co teraz czytam na internecie endometrium to tkanka wysciełająca macicę. Po jej grubości można stwierdzić, że
jesteś chyba w połowie cyklu.

No to był 14 dc uff to super dzieki, bo ja się na tym nie znam, a teram mam plamienia od poniedziałku i gin powiedział ze jak za 7 dni nie przestane to łyżeczkowanie mnie czeka. Nigdy nie plamiłam! To pierwszy raz, ale zastanawiam się czy to nie przez brak owu i w tym wypadku niskiego progesteronu. Miałam wczoraj oddać krew i przez głupi dzień nie zrobiłam tego grrr.

Agaawa przykro mi :( tulę!!

Aguś tule :*:*::* Trzymam kciuki za następny raz :*:*:*

Ja dziś wolne. Okazało się rano że babcia (teściowa) chora i małej nie mam z kim zostawic :) I zamiast robic cos pożytecznego w domu to się opier.....lam.. :D
Ale może jak M., wróci z pracy ja pójdę do biura bo jednak mam sporo zaległosci.

To jest.. hmm.. chyba juz 27 dc. :) Ale nie będę się przejmowac - nigdy wiecej nie kupie BOBOtesta ;p

Dzieki Dziewczynki. Jestem troche zawiedziona, bo to był cykl mocno stymulowany, brałam zastrzyki, leki, kupę kasy poszło.... No nic, ale teraz będziemy robic IUI, wiec musi być dobrze....

trzymam za Was wszystkie tez mocne kciuki!

Kurcze dziewczyny z tego plamienia dzis jakby normalna @ WTF ????
Nigdy tak nie mialam @ powinnam dostac 2 lutego o co chodzi? Mialyscie tak? Nie wiem co robic?

reklama
Do góry