reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Asia pozdrowki.Czekamy na relacje z wypadu:tak:

Buziaki i milego wieczoru kobietki ja uciekam do ksiazeczek :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

od kilku dni w nocy spaliśmy przy otwartym oknie, dziś się ochłodziło i obudziłam się zmarznięta teraz zaś mnie gardło boli
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif

ja od wczoraj zaś cierpię na zatoki przez tą pogodę
realmad2.gif.pagespeed.ce.lNT9dwfExo.gif

Anianka witaj i po ciuchu gratuluję :-D

drgzfg.gif

mychunia ja mam to samo otwarte okno w nocy i dzisiaj katar taki ze nie mozna oddychac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Załączniki

• drgzfg.gif
    drgzfg.gif
    104,7 KB · Wyświetleń: 33
Cześć laleczki :D

Mychunia,
cudowny brzusio!! Najbardziej mi się podobają takie malutkie, ale już ciążowe :)

A my jednak działamy, stwierdziłam, ze i tak będzie co ma być a nie wyobrażam sobie nagle się zabezpieczać... I jakoś mi lepiej ze świadomością, że coś się dzieje. Bo najgorsze jest czekanie - jak nie na @ to na koniec @, później na dni płodne i tak ciągle.. Niech się nie uda, trudno ale będziemy mieć świadomość, że próbowaliśmy. A nie wiadomo kiedy nadejdzie nasz czas, może i za rok albo 2, ale może własnie teraz. :p

grubson pewnie ze tak.Studia nie zajac najwyzej zrobisz troche przerwy,odsapniesz a potem bedziesz miala podwojna sile zeby wrocic i dzialac:tak:

mychunia sliczny brzusio:tak:

reklama
Do góry