reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Iwo świetnie ;** możesz odetchnąć z ulgą Kochana. No i gratuluję juz pewnej córeczki :-)
To polecam i załóż sobie wykres na str wtedy bedziesz wiedzieć kiedy masz owu (przypuszczalnie) i bedziesz wiedziała do kiedy brać wiesiolka przy okazji zobaczysz jak pracuje organizm/ hormony. Ja tez mam rozbieżności w długości cykli bo zależy z którego jajnika mam owu
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Ostatnia edycja:
Mozesz mierzyć elektronicznym - ja takim mierze
Lepiej mierzyć waginalnie bo czytałam ze mierząc w ustach mogą być rozbieżności
Musisz mierzyć codziennie rano o stałej porze, co ważne przed wstaniem z łóżka- najlepiej mieć termometr pod ręką
Na ovu pierwszy miesiąc masz darmowy pakiet specjalny z przewidywaniem owu i prawdopodobieństwem pozytywnego testu. Pózniej masz pakiet podstawowy gdzie zapisujesz tylko temp. Natomiast abonament nie jest wysoki
Lepiej mierzyć waginalnie bo czytałam ze mierząc w ustach mogą być rozbieżności
Musisz mierzyć codziennie rano o stałej porze, co ważne przed wstaniem z łóżka- najlepiej mieć termometr pod ręką
Na ovu pierwszy miesiąc masz darmowy pakiet specjalny z przewidywaniem owu i prawdopodobieństwem pozytywnego testu. Pózniej masz pakiet podstawowy gdzie zapisujesz tylko temp. Natomiast abonament nie jest wysoki
reklama