reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Asmi ja tez mam problem z ocenieniem kiedy dni plodne.Mialam brac wieska ale teraz na razie chyba odpuszcze...

To polecam :) i załóż sobie wykres na str wtedy bedziesz wiedzieć kiedy masz owu (przypuszczalnie) i bedziesz wiedziała do kiedy brać wiesiolka :) przy okazji zobaczysz jak pracuje organizm/ hormony. Ja tez mam rozbieżności w długości cykli bo zależy z którego jajnika mam owu

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Ostatnia edycja:
A to można takim elektronicznym i mierzyć w ustach. I jak to w ogóle się odbywa. Jak możesz to powiedz mi jak to wygląda, a na stronie ovufriend to za darmo się wpisuje temperaturę.

Mozesz mierzyć elektronicznym - ja takim mierze :)
Lepiej mierzyć waginalnie bo czytałam ze mierząc w ustach mogą być rozbieżności
Musisz mierzyć codziennie rano o stałej porze, co ważne przed wstaniem z łóżka- najlepiej mieć termometr pod ręką
Na ovu pierwszy miesiąc masz darmowy pakiet specjalny z przewidywaniem owu i prawdopodobieństwem pozytywnego testu. Pózniej masz pakiet podstawowy gdzie zapisujesz tylko temp. Natomiast abonament nie jest wysoki :)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Kurczę tylko ja nie mam możliwości mierzyć waginalnie, bo że tak powiem on mierzy z pewnej odległości. Nie ma takiej małej końcówki.

Do góry