reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Jolasia podrzuc pare przepisow;)
Muchunia- fajny brzusia.
Ja po gin. Posiew zrobilam. Jak bedzie ok to w nowym cyklu hsg. Ktora z Was robila bez znieczulenia bo juz sie boje. Ja mialam kiedys robione ale w znieczuleniu ogolnym.
Owu szykuje sie na sobote- niedziele.

reklama
kasikz, ja przed hsg dostałam tylko jakąś tabletkę przeciwbólową i tyle :) generalnie w trakcie badania bolało tak jak przy @, z tym, że ja mam @ bardzo bolesne, więc mogę nie być obiektywna ;) bolało dość mocno gdy kontrast nie mógł przejść przez jeden jajowód i miałam go "przepychanego" poniekąd na siłę w celu udrożnienia, ale ból do przeżycia... samo badanie trwało nie za długo, dłużej na nie czekałam ;) tak więc nie martw się - wszystko będzie dobrze :)

Przy okazji proszę Was dziewczyny o trzymanie kciuków - w poniedziałek mam pierwszą IUI...

Ostatnia edycja:
Witam się po dłuższej przerwie.

Ostatni mój cykl trwał 34 dni, a teraz 26 dni z tym, że od 24 dni cyklu miałam plamienia. Nie wiem co jest grane, ale jak w tym cyklu nie zajdę w ciążę to już daję sobie spokój, ponieważ mój mąż wyjeżdża do UK 5.07. Dzisiaj mam drugi dzień cyklu i wyrzucam męża po wiesiołek. Mam nadzieję, że to coś da. Od razu wysyłam go po magnez z wit B. I zobaczymy.Najgorsze jest to, że nie wiem kiedy wypada owulacja i nie wiem przez to do kiedy mam brać tego wiesiołka.

reklama
Do góry