reklama
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Mychunia, - durzy już ten twój dzieciaczek.
Karowit, - ladna wysoka beta.
Zupka była przepyszna, mięsko i całe mnóstwo warzyw. Mąż najadł sie zupka. Drugiego nie chciał więc mam obiad na jutro. W takiej sytuacji jutro będe próbowała zrobić placki tortilly z m kukurydzianej i ryżowej.
Nawet nie tesknie za pieczywem pszennym. Makaron domowy wychdzi super, reszta nawet ladnie sie ususzyła, kluski jaglane też pyszne. Chleb zjadliwy a biszkopty z lnem sa takie dobre ze M garsciami zajadal sie nini bez zadnego dodatku.
Karowit, - ladna wysoka beta.
Zupka była przepyszna, mięsko i całe mnóstwo warzyw. Mąż najadł sie zupka. Drugiego nie chciał więc mam obiad na jutro. W takiej sytuacji jutro będe próbowała zrobić placki tortilly z m kukurydzianej i ryżowej.
Nawet nie tesknie za pieczywem pszennym. Makaron domowy wychdzi super, reszta nawet ladnie sie ususzyła, kluski jaglane też pyszne. Chleb zjadliwy a biszkopty z lnem sa takie dobre ze M garsciami zajadal sie nini bez zadnego dodatku.
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Mychunia gratuluję ;** plecki super hihi a ja jeszcze tydzień musze czekać :-(
Witam wszystkie nowe jak i stare staraczki i brzuchatki :-)
Witam wszystkie nowe jak i stare staraczki i brzuchatki :-)
reklama
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Prawie 6,5 cm szczęścia, cudownie.
Aschle' - a jak tam wasz nowy piesek, doszło nabycie zwierzaka do skutku?
Mój psiurek caly dzień spędza pod kocem siuku robi gdziekolwiek. On woli sło eczko i trawę a wody boi sie jak kot
Aschle' - a jak tam wasz nowy piesek, doszło nabycie zwierzaka do skutku?
Mój psiurek caly dzień spędza pod kocem siuku robi gdziekolwiek. On woli sło eczko i trawę a wody boi sie jak kot