reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

mariquita witaj.Mam nadzieje ze nam wszystkim w koncu sie uda:tak:

Jolasia u mnie tez wszedzie ogromne kaluze, corka za to ma mega radoche ze moze po nich skakac.Mniammmm lody czekoladowe pychotka.Ja tez bylam na polowaniu ale w bibliotece:-D

reklama
Witam Kochane :-)
Jołasia - dziękuję za odpowiedź, Ty to jesteś mądra i obeznana Babeczka :tak: u mnie wczoraj o 21.00 jak byłam u przyjaciółki zaczęło lać, mega błyskało - tak się bałam w tej ścianie deszczu wracać samochodem...a jak wysiadłam to po kostki w wodzie wylądowałam :-D Do teraz pada, ale jest zimno - mi to na rękę, bo mam czym oddychać :happy2:

Grubson - szacun za kierunek, a ja na swoje studia narzekam, że za dużo roboty :-D ja nie biorę foliku z racji na starania, po prostu jest sobie w składzie witamin :happy2:

Zwiewna, Mariquita - witajcie Dziewczyny :-)

Mychunia - cieszę się, że Ci poradzili coś na te bakterie, mam nadzieję, że to pomoże :tak: Super, że Dzidziuś zdrów! Pokaż fotosa jeśli masz :-)

Gochson - w piąteczek podzielisz się z nami dobrymi wieściami - ja to wiem Kochana!:blink:

Aschlee, Mimozama - :*:*

Fajnie, że tyle nowych staraczek się pojawiło ;-)

Anka, wiem, zrozumiałam :D Tak tylko mówię na przyszłość z tym kwasem foliowym ;) A tam, studia jak każde, wszędzie się trzeba uczyć tylko u mnie akurat bez przerwy :D O niczym tak nie marzę jak o ich końcu bo mam ich dość, jestem zmęczona fizycznie a najbardziej - psychicznie. Dlatego nie obrażę się jak wylecę albo będę musiała iść na dziekankę, rok przerwy dobrze mi zrobi :p

Aniu - ja wiem, nie przesadzajmy z tymi pochwałami. Po prostu zamiast książek przygodowych thrillerów, horrorów, romansów itp czytam artykuły i opracowania na temat zdrowia, zdrowia fizycznego jak i psychicznego. W sumie za dużo to mi się nie przydaje ale czasami coś pomoże. Lubie czytać na takie tematy i tyle. Za to polityka mnie odstręcza i ostatnio wychodzę z siebie jak piszą wszędzie o Jaruzelskim a mój M tylko o tym nadaje :-p
A ja dzisiaj upolowałam mega mięsiste żeberka. I to nawet nie drogie. Kości to może w tym mięsie była z 1/6. Prawie samo mięcho. To smaży się na jutro a dzisiaj zupa z brokuła papryki i cukinii na łopatce z ryżem. Coś gorącego jak M przyjedzie z pracy.
A byłam w solarium na kilka minut. Korzystam póki nie jestem w ciąży. Później przez 9 miesięcy zdążę wyeksponować swoją trupią bladość.
No i ciężarne po badaniach, mychunia, bada.m - fajnie że wszystko w porządeczku.

grubson kochana teraz tak mowisz bo nawal nauki,egzaminy itp ale potem jak juz ta przerwa musialaby byc to wierz mi marzylabys zeby jak najszybciej wrocic na uczelnie.A moge zapytac czemu masz dosc? ( jezeli nie chcesz nie odpowiadaj ):zawstydzona/y:

jolasia ja nie mam kompletnie pomyslu na obiad...mysle nad ryzem po meksykansku ale jakos tak nie koniecznie mam na niego nie wiadomo jaka ochote.Jakos tak bardziej pasowalaby mi szparagowa ale nie mam ochoty juz wylazic na ten deszcz:sorry2:

Anka :*

Malus,Anulka gdzie wy sie podziewacie`???

Ostatnia edycja:
Aschle, - Myślę że szparagowa to by był dobry pomysł, gdyby nie deszcz :dry: Ryż coś fajnego. Ja tez myślałam dzisiaj nad meksykańskim z ryżem ale skończyło się na zupie.

Hey dziewczynki ;)

Dziś odebrałam wyniki bety :) 20 070 miu/ml .
Jutro mam wizytę u gina. :D Zobaczymy czy potwierdzi i czy na usg już coś pokaże ;p
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif

W końcu się udało :)

6 tydzień i 1 dzień ;)
A beta jest z wczoraj.
Nawet nie wiecie jak się cieszę. Czekałam na ten moment ze strachem.
Mam do was dziewczyny pytanko. Czy w ciąży dostałyście uczulenia ??
Ja mam dziwne uczulenie od 2-3 dni na dekolcie troszke na twarzy szyi i plecach. ide z tym do dermatologa, ale jestem ciekawa czy któraś z was miała coś takiego.

reklama
Do góry