Witam Was Dziewczynki po krótkiej przerwie.
Na bieżąco Was podczytuje, ale nie miałam nic ciekawego Wam do przekazania ze swojej strony - nuda
Anulka - jak się czujesz Brzuchatko Kochana? ;-) Całusy dla Dzidziolka :*
Asia - udanego, owocnego wypoczynku
Ewelinko - piękna Dzidzia, mały Słodziak. Cieszę się, że udało Ci się załapać na to usg :-)
Aschlee - co za małpa
miała nie przychodzić. W przyszłym cyklu ją przegonie od Ciebie...kijem ją zagnam na 9 mc
Blair - bardzo miło ze strony Rodziców;-) koniecznie Nam tu pokaż zdjęcie, projekt jak wybierzesz suknie :-)
Motylku - co u Was słychać? jak zdrówko?
Gochson - mam nadzieję, że się nie obrazisz, ale jak u Ciebie? Powtórzyłaś betę? Mocne &&&&&&&&&&&&&&!
Jołasia - powrót po dłuższej przerwie do pracy? Tylko nie zapomnij o nas. Zdrowotnie wszystko już ok?
Iwo - jak samopoczucie? Jak Dzidziolek? ;-)Fajnie, że wyniki córki się poprawiają i oby tak dalej. Ode mnie zdrówka, zdrówka, zdrówka dla Córy :-)
Mychunia - daj znać jutro jak po wizycie u gina...a nie mogą czegoś zaradzić na te brzydkie bakterie?:-(
Tigerlily, Grubson - witam Was Dziewczyny. Napiszcie coś o sobie :-)
Ja dziś dzwoniłam do gina, wyniki biocenozy i cytologii gr II. Czyli u mnie norma, gdy jestem zdrów. Martwiłam się wynikami cyto, bo wcześniej ponad rok walczyłam z grupą III. Dzień Mamy bardzo udany. Mamitka ma cudne rzęski i opaleniznę, ja również sobie fundnęłam opalanie natryskowe...zobaczymy jak długo się utrzyma - ale przetestować chciałam :-) Egzamin coraz bliżej, a ja nie mam weny do nauki...
:-(