reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witajcie, dołączam nieśmiało. Od pewnego czasu Was czytam i stwierdziłam, że nie ma co się dłużej "ukrywać'. :-D
Trzymam za Was wszystkie kciuki, powodzenia. Mam nadzieję, że maj będzie miesiącem szczęśliwym - w końcu to wiosna.

reklama
Witam
Badanie dostarczyłam doktorkowi a sama psychicznie szykuje się na jutro do pracy :-p
Dziś pierwszy raz na obiad w końcu zjem młode ziemniaczki i ogórki gruntowe.
tirerlily - witaj
Miłego dnia

Aschlee - następny miesiąc będzie dla ciebie i Asi szczęśliwy :)

Tigerlilly- napisz cos o sobie?

Gochson - nie plamisz więc jest dobrze. Usg to tylko formalnośc!

Badania ok OB spadło o połowę. CRP ujemne :) jeszcze usg stawów i wątroby oraz rezonans.

Iwo fajnie, że wyniki córki się poprawiły

tigerlily witaj

Do mnie dzwoniła kobieta z poradni genetycznej, że wyznaczyli nam badanie kariotypu na 23.06, sama nie wiem czy iść czy nie. Podpytam ginki na wizycie w piątek. Chciałabym iść z jednej strony bo tyle czekałam, no ale trochę się boję, no i mówiła, ze nie mozna brać sterydów, a ja biorę encorton, a on sterydowy jest...no i znowu dylematy. Na razie czekam cierpliwie, bo do 23-ego jeszcze prawie miesiąc i do tego czasu może się jeszcze coś zmienić.

tigerily witaj :tak:

wyniki moczu w sumie porównywalne do poprzednich nie licząc zwiększonej liczby leukocytów, erytrocytów i pojawieniu się fosforanów bezpostaciowych :szok: :-( czyli dalej mam niewyleczone zapalenie dróg moczowych :-( dobrze, że jutro mam wizytę u ginekologa...

gardło trochę odpuściło, za to kicham na wszystko o katar leci ciurkiem :-( a wczoraj mi nic nie było :-(

Iwo - fajnie, ze u córci lepiej

Gochson - a też słyszałam o tym, ze nie powinno sie brac stetydow, ja wlasnie mam przepisane wziewki i nie mam jakos ochoty ich brac

Mychunia - dobrze ze chociaż gardełko odpuściło, moze na mocz zajafaj sie żurawiną i do tego bardzo durzo pij, szczegól ie wody z cytryną

Witaj grubson. Skrobnij cos o sobie.

rozmowa z szefostwem przelozona na jutro wiec jeszcze nic nie wiem, trzymajcie kciuki!

jolasia dzieki za rade! tak chyba zrobie :tak: a skoro Tobie krwawienie zaczyna sie tak szybko to moze masz za mala dawke, co?

iwo, goska piekne brzuszki!!!

mychunia co Ty taka chorowita? zdrowka!
tigerlily niesamowity nick! ;-) powodzenia!

Gochson zobacz co Ci gin powie z kariotypem. ja bym pewnie zobila, bo nic nie tracisz, tylko musi Ci gin podpowiedz jak rozwiazac ta sytuacje z lekiem. trzymam kciuki powoli za wizyte!

grubson witaj, rozgosc sie! :tak:

reklama
Witam Was Dziewczynki po krótkiej przerwie.
Na bieżąco Was podczytuje, ale nie miałam nic ciekawego Wam do przekazania ze swojej strony - nuda :happy2:

Anulka - jak się czujesz Brzuchatko Kochana? ;-) Całusy dla Dzidziolka :*
Asia - udanego, owocnego wypoczynku :blink:
Ewelinko - piękna Dzidzia, mały Słodziak. Cieszę się, że udało Ci się załapać na to usg :-)
Aschlee - co za małpa:wściekła/y: miała nie przychodzić. W przyszłym cyklu ją przegonie od Ciebie...kijem ją zagnam na 9 mc :tak::-D
Blair - bardzo miło ze strony Rodziców;-) koniecznie Nam tu pokaż zdjęcie, projekt jak wybierzesz suknie :-)
Motylku - co u Was słychać? jak zdrówko? :happy2:
Gochson - mam nadzieję, że się nie obrazisz, ale jak u Ciebie? Powtórzyłaś betę? Mocne &&&&&&&&&&&&&&!
Jołasia - powrót po dłuższej przerwie do pracy? Tylko nie zapomnij o nas. Zdrowotnie wszystko już ok?
Iwo - jak samopoczucie? Jak Dzidziolek? ;-)Fajnie, że wyniki córki się poprawiają i oby tak dalej. Ode mnie zdrówka, zdrówka, zdrówka dla Córy :-)
Mychunia - daj znać jutro jak po wizycie u gina...a nie mogą czegoś zaradzić na te brzydkie bakterie?:-(
Tigerlily, Grubson - witam Was Dziewczyny. Napiszcie coś o sobie :-)

Ja dziś dzwoniłam do gina, wyniki biocenozy i cytologii gr II. Czyli u mnie norma, gdy jestem zdrów. Martwiłam się wynikami cyto, bo wcześniej ponad rok walczyłam z grupą III. Dzień Mamy bardzo udany. Mamitka ma cudne rzęski i opaleniznę, ja również sobie fundnęłam opalanie natryskowe...zobaczymy jak długo się utrzyma - ale przetestować chciałam :-) Egzamin coraz bliżej, a ja nie mam weny do nauki...:dry::-(

Do góry