reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Asiu - no widać przecież że mi przybyło :laugh2: u nas chyba bedzie burza bo wogóle nie ma czym oddychać.......

reklama
Iwo witaj w klubie u mnie też 5 kg na plusie i czuje się jak słoń;-)ale ty masz śliczny i malutki brzuszek:-*

Dzień dobry kochane

Asiu 1dzien i Paryż :-D

Iwo pieknie wygladasz ;-) spokojnie bedzie wszystko mierzone :-) ale ten gon z wczoraj specjalizujr sie w badaniach genetycznych i mowil ze to juz dobry moment na wykonanie tego badania bo 11+2 to juz rozpoczęty 12 tydzień. No i ze wszystko jest jak najbardziej ok i ze on nie widzi wskazan do testu pappa itd. Wypisal mi wszystkie pomiary i ryzyko chorob itd... powiedział ze jest super więc mnie uspokoil. Moge czekać spokojnie do 5 czerwca ;-)

Blair zazdrosc to cos okropnego... ja tez sie nasluchalam ze mam za dobrze bo rodzice sponsoruja nam wesele. Na szczescie to dalecy znajomi. A my rodzicom jestesmy bardzo wdzieczni bo nas na taka yroczystosc nie byłoby stac..

Ostatnia edycja:
Gośka to tylko pozazdrościć;-)

Ewelinko cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze;-)

Asia zazdroszczę wyjazdu;-)korzystaj póki możesz

Hej :)

Dzieki Dziewczyny za miłe słowa, z jednej str trochę sie człowiek do tego przyzwyczaja bo to nie pierwsza sytuacja, ale myślisz ze juz jest ok ze masz wokół siebie same życzliwe i zaufane osoby a tu sie trafia takie cos... Cóż pozostaje olać i odciąć sie...

Suseł ciężka sytuacja w pracy... Mam nadzieje ze roowa przebiegnie pomyślnie, w koncu to oni zawinili

Iwo ślicznie wyglądasz!

Ewelinka a u nas to jest bliska rodzina...

Goska super piłeczka ;)

Ale sie moja Mama zdziwi :) wczoraj Jej paczkę z prezentem wysłałam na dzien matki :) jutro zadzwonię z życzeniami ale sie nie wygadam ;) bedzie miała mała niespodziankę ;)

@ moze i lekka ale ciągnie sie i ciągnie... ;p

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Czesc dziewczyny, zaszylam sie ale przed tv,

jeju dziewczynki piekne brzuszki ,gosiu mnie jak tobie wszystko w cycki i brzuch - dopiero przybralam 2kg

moj R powoli pakuje nasze graty, przeniesiemy tam do mieszkania wszystko a potem bedziemy remontowac tylko jeszcze nie wiemy kiedy bo R wyjezdza do Gdanska w delegacje.i wszystko stanie w miejscu. Do konca miesiaca chcemy sie stad wyniesc zeby juz za nastepny m-c nie placic zawsze to 700 w kieszeni.

Asiu masz z Paryza fasolka przywiezc nie zapomnij :)

troche chaotycznie to wszystko napisalam ale w taki upal myslec mi sie nie chce..

pozdrawiam :*

reklama
A no Motylku, brzuszki piękne. Tak swoją drogą jak masz tyle odpoczywać to Ty będziesz znała wszystkie programy na pamięć :-) Bo co robić. Ja bym na szydełku zrobiła całe mnóstwo rzeczy dla dzieciaczka. Taka moja obsesja.
Wreszcie u nas słońce. Ciepło, 25stC.
A na obiadek frytki, kotlety z piersi kurczaka i sałatka warzywna.

Do góry