reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Hejka
Asiula milej podorozy i wypoczynku
Blair - ja mam zapalenie krtani i po tygodniu ciut lepiej;( no slub fajne wspomnienia ale mordega z planowaniemu. Jakbys potrzebowala pomocy z podroza chetnie pomoge;) teraz co raz wiecej ludzi odchodzi od duzych imprez na rzecz podrozy poslubnej . Nawet co raz wiecej osob robi slub w Grecji , ostatnio mialam na Malediwach...
Motylku trzymajcie sie dzielnie

reklama
Witam dziewczynki.

Jołasia wszystkirgo najlepszego z okazji imienin !!!!!

Ja w pracy. Dziekuje dziewczyny ze tak mi tu dobrze zyczycie. Nie wiem jak bez was wytrzymam, nie bede tam miala internetu poniewaz moja taryfa w tel obejmuje tylko darmowe gadanie, a za internet i smsy bede musiala placic :( wiec tylko Free Wi Fi mnie ratuje :) oby Paryz byl w to zaopatrzony odpowiednio!
Juz prawie wszystko mam spakowane :-) jeszcze drobiazgi, wiecie gadżety łóżkowe :))))

milego dnia laseczki.

WWszystkim Asiom zycze najlepszego :***

A ja sie musze pochwalic :-D dzis w Gdansku jest akcja dla ciezarnych i mozna zrobic darmowe usg 4d :-) udalo mi się zapisać i ide na 17.20. Ciekawe jak tski Maluch będzie wyglądał.

W Gda piekna pogoda... dla mnie zbyt piekna.. milego dnia :-D

Mona - piękne foto :-)
U nas pół dnia leje. Już sami po mini imprezie. Oczywiście w domu. Orzarta, posprzątane, z kieliszkiem czerwonego słodkiego wina. Teraz kanapa i ubijanie jedzonka w żołądku.
Asiu - uważaj na siebie.
Już mam przebarwiony śluz, temperatura jak przed samą @. Więc wszystko wróciło do normy. Moje hormonalne niewiadomo co.
Miłego wieczorku.

WWięc tak jestem przeszczesliwa :-) Maluszek wg usg 11 tydz 2 dz. Termin porodu znów o jeden dzień wcześniej ;-) przeziernosc karkowa super, serduszko o prawidłowej budowie bilo 178 bmp :-) poskakal, potem założył rączki za główkę i Dzidzius odwrocil sie tylkiem :-D hihi . Mam tez plytke i słyszałam znów serdunio. A oto moj Skarbek w 4d :-DZobacz załącznik 625861

do wiadomych problemow doszly mi teraz jeszcze problemy w pracy...:dry: mam nadzieje ze niedlugo sie wszystko wyjasni i uspokoi bo za duzo sie tego robi :-(

Asia TSH mialam dosyc wysokie, ale w normie zawsze i progesteron niski, ale tez w normie. w wynikach nasienia wieszkosc parametrow ponizej normy, ale tylko troche. czyli wykryli kilka rzeczy, ale wedlug mnie nic konkretnego. boje sie ze z kariotypu cos wyjdzie. no ale mna sie teraz nie martw, tylko korzystaj z urlopu! :tak: baw sie dobrze! :-)

doska gratuluje ciazy i juz wysokiej bety!! bete najlepiej powtorzyc po 48h, powinna wzrosnac 2x

jolasia widze ze Ty doswiadczona z braniem progesteronu, mozesz mi doradzic? w tym cyklu zaczelam brac duphaston za szybko (2dpo) wiec 10 dni brania bedzie w 11dpo, wiec niby powinnam testowac w 12dpo i zdecydowac czy brac dalej czy odstawic i czekac na @. jak bylam w ciazy w listopadzie to w 12dpo jeszcze mi test nie wyszedl, wiec nie chce go robic, a poza tym udalo mi sie w koncu dosyc odpuscic wiec tymbardziej nie chce sie stresowac testem. myslalam zeby po prostu odstawic duphaston od 12dpo i zobaczyc czy @ przyjdzie. myslisz ze ok? tak jak pisalam asce wyzej, progesteron mam niski ale w normie.

KasikP a ile juz lykasz wiesiolek? ja dopiero w trzecim cyklu brania zobaczylam efekty.

Princess dobrze rozumiesz testy owu :blink: Powodzenia!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry