reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Hejka
Asiula milej podorozy i wypoczynku
Blair - ja mam zapalenie krtani i po tygodniu ciut lepiej;( no slub fajne wspomnienia ale mordega z planowaniemu. Jakbys potrzebowala pomocy z podroza chetnie pomoge;) teraz co raz wiecej ludzi odchodzi od duzych imprez na rzecz podrozy poslubnej . Nawet co raz wiecej osob robi slub w Grecji , ostatnio mialam na Malediwach...
Motylku trzymajcie sie dzielnie

reklama
Witam dziewczynki.

Jołasia wszystkirgo najlepszego z okazji imienin !!!!!

Ja w pracy. Dziekuje dziewczyny ze tak mi tu dobrze zyczycie. Nie wiem jak bez was wytrzymam, nie bede tam miala internetu poniewaz moja taryfa w tel obejmuje tylko darmowe gadanie, a za internet i smsy bede musiala placic :( wiec tylko Free Wi Fi mnie ratuje :) oby Paryz byl w to zaopatrzony odpowiednio!
Juz prawie wszystko mam spakowane :-) jeszcze drobiazgi, wiecie gadżety łóżkowe :))))

milego dnia laseczki.

WWszystkim Asiom zycze najlepszego :***

A ja sie musze pochwalic :-D dzis w Gdansku jest akcja dla ciezarnych i mozna zrobic darmowe usg 4d :-) udalo mi się zapisać i ide na 17.20. Ciekawe jak tski Maluch będzie wyglądał.

W Gda piekna pogoda... dla mnie zbyt piekna.. milego dnia :-D

Mona - piękne foto :-)
U nas pół dnia leje. Już sami po mini imprezie. Oczywiście w domu. Orzarta, posprzątane, z kieliszkiem czerwonego słodkiego wina. Teraz kanapa i ubijanie jedzonka w żołądku.
Asiu - uważaj na siebie.
Już mam przebarwiony śluz, temperatura jak przed samą @. Więc wszystko wróciło do normy. Moje hormonalne niewiadomo co.
Miłego wieczorku.

WWięc tak jestem przeszczesliwa :-) Maluszek wg usg 11 tydz 2 dz. Termin porodu znów o jeden dzień wcześniej ;-) przeziernosc karkowa super, serduszko o prawidłowej budowie bilo 178 bmp :-) poskakal, potem założył rączki za główkę i Dzidzius odwrocil sie tylkiem :-D hihi . Mam tez plytke i słyszałam znów serdunio. A oto moj Skarbek w 4d :-DZobacz załącznik 625861

do wiadomych problemow doszly mi teraz jeszcze problemy w pracy...:dry: mam nadzieje ze niedlugo sie wszystko wyjasni i uspokoi bo za duzo sie tego robi :-(

Asia TSH mialam dosyc wysokie, ale w normie zawsze i progesteron niski, ale tez w normie. w wynikach nasienia wieszkosc parametrow ponizej normy, ale tylko troche. czyli wykryli kilka rzeczy, ale wedlug mnie nic konkretnego. boje sie ze z kariotypu cos wyjdzie. no ale mna sie teraz nie martw, tylko korzystaj z urlopu! :tak: baw sie dobrze! :-)

doska gratuluje ciazy i juz wysokiej bety!! bete najlepiej powtorzyc po 48h, powinna wzrosnac 2x

jolasia widze ze Ty doswiadczona z braniem progesteronu, mozesz mi doradzic? w tym cyklu zaczelam brac duphaston za szybko (2dpo) wiec 10 dni brania bedzie w 11dpo, wiec niby powinnam testowac w 12dpo i zdecydowac czy brac dalej czy odstawic i czekac na @. jak bylam w ciazy w listopadzie to w 12dpo jeszcze mi test nie wyszedl, wiec nie chce go robic, a poza tym udalo mi sie w koncu dosyc odpuscic wiec tymbardziej nie chce sie stresowac testem. myslalam zeby po prostu odstawic duphaston od 12dpo i zobaczyc czy @ przyjdzie. myslisz ze ok? tak jak pisalam asce wyzej, progesteron mam niski ale w normie.

KasikP a ile juz lykasz wiesiolek? ja dopiero w trzecim cyklu brania zobaczylam efekty.

Princess dobrze rozumiesz testy owu :blink: Powodzenia!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry