reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Haloo haloo.
Faktycznie co tu tak cicho? Myślałam że będę miała mase postów do nadrobienia a tu takie pustki.

Dzis lub jutro mają być wyniki badania nasienia. Az boje sie dzwonic czy juz są.

Dzisiaj miał też moj tata wyjsc ze szpitala ale ordynator zadecydował ze go nie puszczą bo wyniki nie takie jak powinny byc i muszą od nowa ustalic zywienie. Ech szkoda gadac.

Milego dnia.

hej dziewczyny :tak:

ja rzadko ostatnio tu zaglądam, ale wiele się dzieje...

mąż cały weekend pracował w domu :-( wczoraj dla poprawy humoru upiekłam mu ciasto http://http://mojemalehobby.blogspot.com/2014/05/makowiec-w-kratke.html i cieszę się, że mu zasmakowało, bo ja bakali i maku nie jadam :sorry:

teraz czekam na tel od teściowej, bo jutro ma 50 i obiecałam jej pójść pomóc przyszykować wszystko :tak:

Hej dziewczyny.

Nie bylo mnie w weekend w Gd ale podczytywalam.

Kasikz co ci dolega kochana? Pochwal sie fryzura.

Gabis jestem w szoku nadal z tym wynikiem ze tyle sie czeka. Daj znac co i jak prosze.

Aschlee jak tam @ przyszla? Ja mam plamienia puki co tylko 3 dni obsuwy wkurzylam sie bo teraz to juz na pewno na wyjazd ovu nie bede miala :-(

Mychunia jak sie czujesz??

Asiu a miałam się pytać - miałaś monitoring i stymulowane cykle ? Jak to u Ciebie wygląda ?
Aschlee a to pierwszy cykl po zabiegu, czy miałaś już @ ?

Gochson monitoring tak, piekne ovulacje bez stymulowania ale ciazy brak :-( gin powiedzial ze puki hsg nie zrobimy to mi nic nie da bo jak sie okaza jajowody niedrozne to szkoda mnie wczesniej czyms faszerowac.

A jak u ciebie. Jak sie czujesz

Asiu pytam, bo ja też nie mogłam zaskoczyć mimo, że była ładna owulacja, a po stymulacji zawsze zaskakiwałam. A masz juz termin HSG ?
Ja dobrze sie czuje (odpukać), czasem podbrzusze pobolewa ale biorę to za dobry objaw.

No wiec dlatego czekam na hsg. Jakos wczesniej nie moglam sie zebrac mialam nadzieje tego uniknac.

Musi byc dobrze! A w tym cyklu cos bralas?

Teraz nic nie brałam do stymulacji - tylko luteine, fraxiparyne i acard. No ale gdzieś czytałam, że po zabiegu czasem się szybko zachodzi. Może mi tam wszystko ładnie wyczyścili i wszystko się ładnie odbudowało.

reklama
Asiu jasne dam znac jak wyniki. I bede się was przeciez radzić czy dobre.

Asia a Inofolic ty bierzesz caly cykl po 2saszetki? Bo kurde to wychodzi 3opakowania na miesiac.

Do góry