reklama
Aschlee ja w pierwszym cyklu jak zaczęłam brac euthyrox to mi sie tez okres trochę spóźniał, potem miałam plamienia. Czytałam troche wtedy w necie i pisali, ze tak może być (kilka osób pisało, że tak miało). W połowie cyklu sie okazało, że jest ciąża, a ja w życiu bym na to nie wpadła bo myslałam, ze te plamienia własnie od euthyroxu. Widać człowiek głupi i zawsze woli sprawdzic u lekarza googla.
Grochson no ja wlasnie zaczelam brac lek i na drugi dzien dostalam @ to bylo w kwietniu.
No zobaczymy co to bedzie nie zostaje mi nic innego jak tylko cierpliwie czekac.
Teraz tez i wczoraj i dzis juz dwa razy myslalam ze @ przylazla poszlam sprawdzic a tam dalej nic jedynie dosc spore ilosci sluzu
Co ma byc to bedzie.Nie ma wyjscia jak tylko czekac
No zobaczymy co to bedzie nie zostaje mi nic innego jak tylko cierpliwie czekac.
Teraz tez i wczoraj i dzis juz dwa razy myslalam ze @ przylazla poszlam sprawdzic a tam dalej nic jedynie dosc spore ilosci sluzu
Co ma byc to bedzie.Nie ma wyjscia jak tylko czekac
Ostatnia edycja:
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Witam
Wczoraj długo na necie siedziałam i gberałam, gberałam.
Udaje się do poradni ginekologiczno endokrynologicznej w Poznaniu. Zarejestrowana jestem na 30 czerwca. Teraz tylko czekać. Między czasie wypadnie jeden cykl ale wątpię by udało się zaciążyć.
Daliśmy z M krok do przodu. Efekty, zobaczymy jakie.
Aschle a jaka była diagnoza endokrynologa? Byłaś?
Asiu, nieraz tak bywa, ze zmiana klimatu, wyjazd wpływa na przesunięcie owu. Ja raz tak miałam jak pojechaliśmy nad może to owu i śluz był taki jak nigdy. Więcej do tej pory się nie trafiło. No ale się nie udało wtedy a szkoda. Jeszcze wtedy nie leczyłam tarczycy.
Wczoraj długo na necie siedziałam i gberałam, gberałam.
Udaje się do poradni ginekologiczno endokrynologicznej w Poznaniu. Zarejestrowana jestem na 30 czerwca. Teraz tylko czekać. Między czasie wypadnie jeden cykl ale wątpię by udało się zaciążyć.
Daliśmy z M krok do przodu. Efekty, zobaczymy jakie.
Aschle a jaka była diagnoza endokrynologa? Byłaś?
Asiu, nieraz tak bywa, ze zmiana klimatu, wyjazd wpływa na przesunięcie owu. Ja raz tak miałam jak pojechaliśmy nad może to owu i śluz był taki jak nigdy. Więcej do tej pory się nie trafiło. No ale się nie udało wtedy a szkoda. Jeszcze wtedy nie leczyłam tarczycy.
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Aschle, - jeżeli masz możliwość to zrór sobie po około 1,5 msc już sama badanie tsh i przed samą wizytą też. więcej wyników daje lepszy obraz. Bywa tak że zależnie od dnai cyklu będą sie różnić. Warto sprawdzić.
A inne badania poz tsh miałaś?
A inne badania poz tsh miałaś?
Jolasia tak mialam caly zestaw hormonow bo powiedziala ze po dwoch poronieniach zrobi wszystkie jakie sa mozliwe.Wyniki mialy byc przeslane do mojej gin.Ale jak dzwonilam i pytalam jakie wyszly to powiedzialy ze wszystko w normie
reklama
Wypisze wszystkie jakie mialam:
przeciwciała antykardiolipidowe
antykoagulant tocznia
przeciwciała przeciwko antygenom łożyska
anty-TPO
anty-TG
na toxo,chlamydie,cytomegalie.
potem na tarczyce TSH, fT3, fT4
i na prawidlowosc cyklu FSH, LH, Progesteron, Estogeny, Prolaktyna
przeciwciała antykardiolipidowe
antykoagulant tocznia