reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Asia @ nadal brak i jakiegokolwiek objawu ja zapowiadajacego.Kompletnie zadnego plamienia,pobolewania brzucha.
Grochson teraz ta @ miala byc 3 po zabiegu.

Dzwonilam z ciekawosci do endo z pytaniem jak wyszla moja prolaktyna i pozostale hormony bo ja juz nie mialam do nich wgladu mieli je wyslac mojej gin ale powiedziala ze wszystko wyszlo w normie,ze gdyby cokolwiek bylo nie tak informowali by telefonicznie...wiec cholera wie o co chodzi

Ostatnia edycja:
reklama
Aschlee to u mnie miała być 4. Skoro w poprzednich miesiącach miałaś w terminie to ja nie sądze, żeby się coś poprzestawiało akurat teraz, no chyba, że włączałaś jakieś leki ? Poczekaj spokojnie kilka dni, zrób test może coś wyjdzie.

Grochson oprocz kwasu foliowego nic nie biore...nie mam innego wyjscia jak czekac dalej i albo powtorze test albo w srode udam sie do mojej gin

ja wogole bardzo szybko po zabiegu przestalam krwawic potem bylo krwawienie ktore mnie zaniepokoilo bo wygladalo jak @ poszlam do lekarki i potwierdzila ze to 1 @ po poronieniu potem poszlam na kontrole dala zielone swiatlo bo powiedziala ze wszystko sie pieknie wygoilo i w kwietniu przyszla kolejna @ zgodnie z terminem....teraz jak na razie cisza

Ostatnia edycja:
Gochson to fajnie ze tak szybko sie wam udalo.

Gabis ja biore 2 saszetki dziennie dopiero od tygodnia. Mam to w sumie gdzies ile opakowan mi zejdzie :-) na allegro sa tansze pamietaj.

Mychuniu ciesze sie :-)

Asiu no właśnie u mnie nie problem zajść w ciąże, bo to już moja 5 ciąża (3 w ciągu 11 miesięcy). No ale teraz musi byc inaczej, bo od początku reagowaliśmy.

Grochson na pewno wszystko bedzie dobrze:tak: trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&

Mychunia nie denerwuj sie tymi prenatalnymi Twoja Dzidzia na pewno zdrowa:tak:

Asia jeszcze tydzien do Paryza.Kochana a Ty robilas jeszcze raz test?

Aschlee nie robilam i nie bede robic.
Czekam na hsg a do tej pory odpuszczam. Kolejny cykl nie bede mierzyc temp. Jedyne co to bede dalej brac leki. Gochson a fraxiparyne na co jest? To tak jak clexane? Heparyna w brzuch??

Asiu to to samo co clexane tylko, że trochę tańsze. Tak robie w brzuch - znaczy mąż mi robi, bo ja bym sobie w zyciu igły nie wbiła.
Aschlee a ty nie bierzesz nic na tarczyce, bo miałaś chyba stwierdzone wysokie TSH ?

reklama
Do góry