reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Asia @ nadal brak i jakiegokolwiek objawu ja zapowiadajacego.Kompletnie zadnego plamienia,pobolewania brzucha.
Grochson teraz ta @ miala byc 3 po zabiegu.

Dzwonilam z ciekawosci do endo z pytaniem jak wyszla moja prolaktyna i pozostale hormony bo ja juz nie mialam do nich wgladu mieli je wyslac mojej gin ale powiedziala ze wszystko wyszlo w normie,ze gdyby cokolwiek bylo nie tak informowali by telefonicznie...wiec cholera wie o co chodzi

Ostatnia edycja:
reklama
Aschlee to u mnie miała być 4. Skoro w poprzednich miesiącach miałaś w terminie to ja nie sądze, żeby się coś poprzestawiało akurat teraz, no chyba, że włączałaś jakieś leki ? Poczekaj spokojnie kilka dni, zrób test może coś wyjdzie.

Grochson oprocz kwasu foliowego nic nie biore...nie mam innego wyjscia jak czekac dalej i albo powtorze test albo w srode udam sie do mojej gin

ja wogole bardzo szybko po zabiegu przestalam krwawic potem bylo krwawienie ktore mnie zaniepokoilo bo wygladalo jak @ poszlam do lekarki i potwierdzila ze to 1 @ po poronieniu potem poszlam na kontrole dala zielone swiatlo bo powiedziala ze wszystko sie pieknie wygoilo i w kwietniu przyszla kolejna @ zgodnie z terminem....teraz jak na razie cisza

Ostatnia edycja:
Gochson to fajnie ze tak szybko sie wam udalo.

Gabis ja biore 2 saszetki dziennie dopiero od tygodnia. Mam to w sumie gdzies ile opakowan mi zejdzie :-) na allegro sa tansze pamietaj.

Mychuniu ciesze sie :-)

Asiu no właśnie u mnie nie problem zajść w ciąże, bo to już moja 5 ciąża (3 w ciągu 11 miesięcy). No ale teraz musi byc inaczej, bo od początku reagowaliśmy.

Grochson na pewno wszystko bedzie dobrze:tak: trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&

Mychunia nie denerwuj sie tymi prenatalnymi Twoja Dzidzia na pewno zdrowa:tak:

Asia jeszcze tydzien do Paryza.Kochana a Ty robilas jeszcze raz test?

Aschlee nie robilam i nie bede robic.
Czekam na hsg a do tej pory odpuszczam. Kolejny cykl nie bede mierzyc temp. Jedyne co to bede dalej brac leki. Gochson a fraxiparyne na co jest? To tak jak clexane? Heparyna w brzuch??

Asiu to to samo co clexane tylko, że trochę tańsze. Tak robie w brzuch - znaczy mąż mi robi, bo ja bym sobie w zyciu igły nie wbiła.
Aschlee a ty nie bierzesz nic na tarczyce, bo miałaś chyba stwierdzone wysokie TSH ?

reklama
Do góry