reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Ja w koncu w domu I spokojnie mozna usiasc.Jakos mi strasznie zimno dzisiaj z checia wskoczylabym do goracej wody.Corcia juz spi,Mezul gra na komputerze a ja mam czas dla siebie

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

reklama
Lalka - spytaj na wąteczku IN VITRO tam na pewno ktos jest z Novum:tak:, jak emek trzyma się?

Julia
ciii nie zapeszaj narazie ;-) ale tak faktycznie powoli powoli wraca do normy. Teraz jedyne moje zmartwienie to gdzie zrobić łazienkę i gdzie kuchnie:-D

Ankax
no, to dobrze ;-)

lalka
bardzo mi przykro.... Tulam Cię mocno!! :zawstydzona/y:

Motylkowa
bardzo sie sie ciesze ze wszystko w porządku :-) dobrze sie odżywiają żeby wyjść z anemi. Dbaj o siebie proszę! :-)

a mnie mnie cos strasznie mdli. Zjadłem dzisiaj ciasto od ciotki i poprostu najchętniej bym je oddałam do kanalizacji:baffled: Bleeeee
cholercia znow mam pomysł na inne miejsce łazienki i juz zgłupiałem całkiem gdzie postawić łazienkę a gdzie kuchnie :eek:

Iwo : pytał czy go zostawie teraz :( musze go jakoś wspierać. Przecież nie odejde ehhh życie
Miłego wieczorkq.

Halllooo :-)
Witam się dziewczynki ;-)
Gochson &&&&&&&&&&&&&& z całego serca kochana;)
Lalka bardzo mi przykro kochana !!!!! Tule Cię !!!!!
Aschlee gorący prysznic to jest to ;-)! Jestem już po :tak: &&&&&&&& za jutrzejszy dzień !!!
Missii też ostatnio miałam ten problem..gdzie kuchnia gdzie łazienka ale już za mną..:-) teraz meble do kuchni :tak:
Motylku bardzo się cieszę że ty już w domku :*:* odpoczywaj kochana;-) dali Ci coś na anemi:eek:e????
Asiku czekam na Twoje II wiem że to już formalność moja kochana !!! Buziaki :*:*:*
Mychunia :* oby badanie moczu było ok :-)
Anula ty mordeczko moja :* :laugh2:
Pozdrawiam was wszystkie dziewczynki i ściskam mocno trzymam kciuki za jutrzejszy dzień !!!!!!!!!!!:-)

Damy rade. Tak myśle. Mimo wszystko jestem dzielna i znosze to w miare. Musze mu tylko udowodnić że tak czy tak nie opuszcze go.
Asia : a co u cb? Jutro testujesz prawda?
Dobranoc wszystkim. Zmykam

Ostatnia edycja:
Lalka no testuje testuje :-) stresa mam mega. Bedzie co ma byc.
Wierze w ciebsie kochana. Moze jakis urlopik by wam sie przydal. Zapraszam do Paryza z Nami :-)

Anulka u mnie w porzadku :) dzisiaj mialam malego na spacerze i w gratisie dostalam jego siostrzyczke 6 letnia i powiem szczerze ze podziwiam kobietki ktore maja dwojke dzieci :) przez 10 minut pani przy kasie czekala az powiemy jej z czym chcemy zestaw dzieciecy z mx donalda hihi bo mala nie wiedziala jak nazywa sie kanapka ktora lubi jaki chce smak soku i ktora zabawke :p po czym ugryzla raz i stwierdzila ze boli ja brzuszekvi gardelko i nie chcs jesc jednak :p potem wybierala ktora zabawke chce w sklepie przez pol godziny hihi a maly krzyczal sobie w wozku i smial sie :D
Dzieci sa naprawde szalone w pozytywnym tego slowa znaczeniu :)

Ten cykl mamy odpuszczony no oprocz wczorajszej wpadki .. przemczikowi sie zapomnialo ze ma nie ladowac na lotnisku tylko poza :p

Jutro czeka nas strasznie romantyczny wieczor przy gali ksw :p

Anulka ale ta twoja ciaza pedzi jak dzika !! Suuuper strasznie sie ciesze twoim szczesciem ! Brzuchol rosnie po malu??

Kciuki za jutrzejszy dzien testowania ! Jutro musi sie nam troic w oczach podwojnie :*

reklama
Ja już po robocie :tak: Została kuchnia, ale przecież nie będę odbierała T. jakże wspaniałej przyjemności w sprzątaniu :-D:-D

Idę się zaraz wkomponować w wanne, zrobić paznokcie i uszykować się na jutro :)
Jutro mam zdjęcia do tablo na uczelni, a więc wszystko musi być pierwsza klasa ;-)

Aschlee, Asia - wskoczę z rana przed 7.30 zobaczyć czy są wasze pozytywne teściki dodane :tak::tak: wierzę Dziewczyny, wierzę! I trzymam kciuki ! :tak: &&&&!

Do góry