reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Mam kolejne wyniki - beta 247,70. Jest chyba dobrze, bo dwa dni temu było 91, no ale w poprzedniej ciąży też rosło dobrze do końca, czyli dalej zaciskamy kciuki.

reklama
Xankax
no zes zaszalala z porządkami :laugh2:
Ja tez mam nadzieje ze zagoszczą tu na dłużej :-) a co do Twojego pytania o Ciąże pozamaciczna. Tak test wychodzi pozytywnie, ale nie jestem pewna czy w niektórych przypadkach nie wychodzi on ciutke pózniej. Ale Ty chyba nie myślisz ze coś takiego może Ci sie przytrafić? Nu nu nu :-) mi tak myślec !

Asia
dzieki :-)

iwo
no no to sie tylko cieszyć !:-) rośnijcie zdrowo :-)

Gochson
tylko nie analizuj proszę cię :-D ciesz sie fasolinka i pamiętaj! Pozytywne nastawienie to podstawa :-) choć wiem jaki strach jest w Tobie.... Ja przy każdej ciąży będę obsrana po pachy ze znów coś złego sie powtórzy....ale bedzie dobrze, zobaczysz! :-)&&&&&&&&& na wszelki wypadek :-)

Dziewczyny ja juz w domu.. Co sie okazuje ze anemie mam- to raz i znowu krwiak w piatek na kontrole mam pojsc a jak sie bedzie cos dzialo wracac do szpitala.. Lekarz dzisiaj stwierdzil ze dziecko zdrowsze niz matka :)

trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie&&&&&&&&&&&

reklama
Witam
Słabo bardzo słabo. Po biopsji okazało się że niemamy żadnych plembików. Coż nikt się tego nie spodziewał :( mam pytanie kto jest z Novum z Warszawy? Ważne prosze o odp.
A wy piękniochy testujcie jutro. Trzymam kciuki Asia & Aschlee :*

Do góry