reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam Was Dziewczyny :-)
Wczoraj tak narzekałam, że nic mi się nie chce...a jak się zawzięłam...to uwaga, uwaga - do 1.00 w nocy sprzątałam ogromną szafe na korytarzu oraz komodę z ciuchami, a i jeszcze mój kontener pod biurkiem! W sumie to szafki są wszystkie w mieszkaniu wysprzątane - poza kuchnią. Człowiek sobie nawet sprawy nie zdawał, że tyle zbędnych rzeczy, za małych ubrań ma w domu :baffled: Za niedługo mam chęć zabrać się za kurze, podłogi itp. Miałam nawet werwę na okna - ale co chwilę pada, więc odpuszczam.

Gabiś - &&&& za zdrowie Taty, za wolę walki oraz siłę tkwiąca w optymistycznym myśleniu :tak:
Asia, Aschlee - o której jutro testujecie Kochane? Ja będę od 8.00 do 20.00 na uczelni, więc ostatnia będę pewnie się dowiem....
Gochson - &&&& aby wszystko rozwijało się zgodnie z planem i zakończyło się szczęśliwie ;-)
Anulka, Ewelinka - jak tam Brzuchatki się czujecie? :tak:
Jołasiu - dbaj o siebie i odpoczywaj :happy:
Motylkowa - całusy dla Dzidziolka ! :*
Missiiss - mam nadzieję, że teraz wszystko Ci się ułoży i będziesz z nami tu częściej, a najlepiej to codziennie :-)
Uleńka - hooop, hoop zaglądnij tu czasem do Nas...gdzie ja Cię tam po Grudniówkach mam szukać Kochana?:-p

Dziewczyny mam do Was pytanie, czy przy nieprawidłowo zagnieżdżonej ciąży (np. jajnikowa, jajowodowa) test wychodzą pozytywnie?

Ostatnia edycja:
Jeju dziewczyny dziekuje wam wszystkim razem i kazdej z osobna. Ale mnie wkurza ze w telefonie nie ma opcji dziękowania. Tak wiec jedno wielkie DZIĘKUJĘ !!!

Miss mam nadzieje ze wszystko sie u ciebie szybko ulozy!!!

Anka to dalas czadu ze sprzatamiem :-) zazdroszcze. A ja jak znam zycie to obudze sie jutro przed 7 wiec szybko newsa zapodam.

Dzis mi sie nic nie chce.

Wczoraj po dentyście woda i płynny kisielek. Dzisiaj już lepiej. Teraz jak choroba, kuracja to u mnie śluz na kilometr. Zawsze coś na opak. Wczoraj usłyszałam w głosie męża żal. Powiedział na wiadomościach o kobiecie która zabijała noworodki że taka bladź to rodzi na zawolanie i urwał. Bardzo pragnie dzidziusia. Nie da się tego już ukryć.

Asiu - będzie mi bardzo miło (bo ja wierzę, że jutro z rana same dobre wieści mnie czekają &&&&&).
Wyda Wam się to może i głupie, ale tak bardzo się z Wami zżyłam, że testowanie wszystkich Dziewczyn przechodzę jak swoje własne :-D trzymam kciuki, czekam na wyniki...a przez 12 h to bym Asiu nie usiedziała :tak::-D

Anka ale zes porzadkow porobila a ja nie mam za bardzo weny dzis do sprzatania chyba jutro sie za to wezme...

Jak chodzi o testowanko to jak wstane a nie wiem o ktorej to bedzie bo Mezus bedzie w domku no i sobota to mozna chwile dluzej pospac chociaz z nerwow pewnie obudze sie bardzo wczesnie;-)

Asia jutro nasz wielki dzien testowania mam nadzieje ze zawitamy tu z pozytywnymi wiesciami:tak:

Witam :-)
Wiecie,że za Wszystkie trzymam kciuki,za ciężaróweczki,testujące,sprzątające,cierpiące i z nadzieją oczekujące &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

I może to się przyda ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:happy:pozdrawiam

reklama
Aschlee - ja to jak miałam testowac to potrafiłam o 3.00 robić bo inaczej bym nie usnęła :zawstydzona/y: a zawsze wstaje do WC

GAbis - trzymaj się!!! Kurcze medycyna jest tak zaawansowana że aż trudno uwierzyć że nie mają nic na raka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mississ - fajnie że z pracy jesteś zadowolona, bo mozna od razu plany na przyszłość snuć
Ja sie czuje ok, pełna energii, raczej bez sensacji tylko masy nabieram:-D

Do góry